Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.39
-3.88%
2
XRP
XRP
$0.2926
-5.91%
3
Ethereum
Ethereum
$105.37
-8.37%
5
EOS
EOS
$2.230
-7.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.30
-11.07%
7
Litecoin
Litecoin
$30.722
-7.01%
8
TRON
TRON
$0.026369
-9.92%
9
Stellar
Stellar
$0.087356
-9.82%
11
Cardano
Cardano
$0.038548
-7.04%
13
Monero
Monero
$43.344
-6.16%
14
IOTA
IOTA
$0.2535
-8.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Tim Draper: Piata cripto va valora 80 de miliarde de dolari in maxim 15 ani

T

Investitorul cu capital de risc, Tim Draper, a prezis că capitalizarea totală a pieței cripto va atinge 80 de miliarde de dolari în următorii 15 ani. Anuntul apare pe publicatia DealStreetAsia.

Tim Draper: Piata cripto va valora 80 de miliarde de dolari in maxim 15 ani

Tim Draper si zona cripto

Vorbind la summitul PE-VC de la DealStreetAsia 2018 din Singapore, Draper a susținut că o tendință semnificativă pe piața cripto din ultimele luni este atribuită persoanelor care nu au adoptat monedele digitale ca o nouă clasă de active. Draper a declarat că odată ce oamenii vor deveni mai familiarizați cu tehnologia, ar transforma multe industrii importante la nivel global

În ianuarie 2018, Barron a raportat că indicele Russell 3000 – care reprezintă 98,5% din întreaga piață de valori din S.U.A. – a fost în valoare de 30 de miliarde de dolari. Suma „uluitoare” a urmat un an de succes în 2017, în care piața a cunoscut o revenire de 22%.

Brian Kelly, de la Money Fast CNBC, a comparat criptocurrency cu „Internetul în anii 1980”, subliniind că Bitcoin (BTC) se află încă în faza incipientă. Kelly a afirmat că, în timp ce obișnuia să vadă cripto-ul ca fiind comparabil cu Internetul în 1995, acum înțelege că o comparație mai bună e greu de gasit.

TIM SEYMOUR: CRIPTO VS. CANNABIS, ADEVAR SAU MANIPULARE

Recent, Tim Seymour, de asemenea, cunoscut sub numele de regele canabisului, a vorbit la emisiunea Fast Money din CNBC . Aici el a clarificat anumite aspecte.  A aratat diferența dintre canabis și criptocurrency cu ajutorul unei diagrame Venn. Tim a declarat că atât criptocurrency cât și canabis au fost supuse manipulării.

Cred că dinamica este simpla. Cred că oamenii sunt foarte preocupați, în special, de SEC pe piețele reglementate sau pe piețele care sunt foarte subțiri. Si zonele  cu segmente masive de lichiditate sunt supuse manipulării

Tim a mai explicat că ambele industrii au dorit o mai mare reglementare, iar linia de jos a fost aceea că regulamentul în realitate însemna ceva care să le ofere o cale de urmat. Atât industriile merită să fie in lumea reglementării, pentru ca si investitorii o îmbrățișează.

Tim a vorbit despre volatilitatea canabisului și a criptocurrency. El a afirmat că ambele au fost clase de active mai puțin transparente. Si clase de active mai puțin lichide. Astfel încât volatilitatea ar rămâne dominantă, în special cu evaluările actuale.

DESPRE VOLATILITATEA PIETEI CRIPTO

Tim a ilustrat diferența dintre criptao și cannabis, a declarat că canabisul a fost o plantă și a fost o marfă, în timp ce criptocurrency nu este o marfă, chiar dacă este reglementată CFTC [Commodity Futures Trading Commission]. Tim, de asemenea, a declarat multe. A spus că elementele criminale erau mai mari în lumea criptoc și erau mai predispuse la activități criminale.

El a mai spus mult. A spus faptul că mulți indivizi erau preocupați de criminalii care căutau să extragă bani în lumea cripto prin interweb și alte locuri negative. Următorul aspect despre care a vorbit a fost speculația în ambele industrii. El a apreciat că mulți dintre cei care tranzacționau cripto au fost tranzacționați doar pentru că erau atât de volatili. Iar speculațiile erau mai bune decât oricând.

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!