Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.35
-3.78%
2
XRP
XRP
$0.2948
-5.12%
3
Ethereum
Ethereum
$105.25
-8.37%
5
EOS
EOS
$2.232
-7.05%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.62
-10.76%
7
Litecoin
Litecoin
$30.773
-6.85%
8
TRON
TRON
$0.026323
-10.19%
9
Stellar
Stellar
$0.087727
-9.24%
11
Cardano
Cardano
$0.038663
-6.76%
13
Monero
Monero
$43.313
-6.36%
14
IOTA
IOTA
$0.2572
-7.66%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Tim Seymour: Cripto vs. cannabis, adevar sau manipulare

T

Recent, Tim Seymour, de asemenea, cunoscut sub numele de regele canabisului, a vorbit la emisiunea Fast Money din CNBC . Aici el a clarificat anumite aspecte.  A aratat diferența dintre canabis și criptocurrency cu ajutorul unei diagrame Venn.

Tim Seymour: Cripto vs. cannabis, adevar sau manipulare

Cannabis versus cripto?

Tim a declarat că atât criptocurrency cât și canabis au fost supuse manipulării.

Cred că dinamica este simpla. Cred că oamenii sunt foarte preocupați, în special, de SEC pe piețele reglementate sau pe piețele care sunt foarte subțiri. Si zonele  cu segmente masive de lichiditate sunt supuse manipulării

Tim a mai explicat că ambele industrii au dorit o mai mare reglementare, iar linia de jos a fost aceea că regulamentul în realitate însemna ceva care să le ofere o cale de urmat. Atât industriile merită să fie in lumea reglementării, pentru ca si investitorii o îmbrățișează.

Tim a vorbit despre volatilitatea canabisului și a criptocurrency, a afirmat că ambele au fost clase de active mai puțin transparente și clase de active mai puțin lichide, astfel încât volatilitatea ar rămâne dominantă, în special cu evaluările actuale.

Despre volatilitatea pietei cripto

Tim a ilustrat diferența dintre criptao și cannabis, a declarat că canabisul a fost o plantă și a fost o marfă, în timp ce criptocurrency nu este o marfă, chiar dacă este reglementată CFTC [Commodity Futures Trading Commission]. Tim, de asemenea, a declarat că elementele criminale erau mai mari în lumea criptoc și erau mai predispuse la activități criminale.

El a mai spus că mulți indivizi erau preocupați de criminali care căutau să extragă bani în lumea cripto prin interweb și alte locuri negative. Următorul aspect despre care a vorbit a fost speculația în ambele industrii, el a apreciat că mulți dintre cei care tranzacționau cripto au fost tranzacționați doar pentru că erau atât de volatili, iar speculațiile erau mai bune decât oricând.

Într-un post recent, Virtual Crypto Technologies a declarat proiectul care vizează dezvoltarea unei noi soluții de plată pe bază de cripto pentru vânzările de canabis. Agenda lor a fost să aloce o sursă alternativă de plată poporului și să se asigure că tranzacțiile ar fi mai sigure și mai uniforme.

Mark Mason, coordonatorul internațional Dash Outreach, a ținut un discurs. Unde?  In cadrul Camerei Comunelor (UK Parliament). Aici a declarat că Dash va fi următorul PayPal al industriei legale de canabis.

DASH si canabis

Criptomoneda Dash a fost lansată în anul 2014 și a cunoscut o creștere extraordinară de-a lungul anilor. Principala caracteristică a lui Dash, explicată de Mason, este că permite unui individ să trimită o sumă oricui în lume instantaneu. Totul pentru „mai puțin de un ban”, fără implicarea intermediarilor.

„”Dash este o monedă digitală deschisă, de tip peer-to-peer, cu o concentrare puternică asupra industriei plăților, utilizând tehnologia blockchain. Dash oferă o formă de bani revoluţionară. Vorbim de portabilitate, un concept ieftin, divizibil și rapid. Se poate cheltui ușor și instantaneu la comercianții din întreaga lume la taxe mult mai mici decât cardurile de credit și de debit. ” Declaraţia îi aparţine lui Mark Mason.

După cum s-a menționat pe site-ul Dash, criptomoneda, ca şi concept, a fost inițial formulată de Evan Duffield. Acesta a folosit codul sursă Bitcoin pentru a-și crea propria monedă. Moneda a fost inițial numită „Xcoin”, mai târziu „Darkcoin”, referindu-se la particularitățile sale de confidențialitate, iar apoi, în cele din urmă, sa stabilit pe „Dash” [scurt pentru „Digital Cash”].

DASH se defineşte ca fiind singura organizație majoră auto-finanțată, auto-guvernată în industria criptocurrency. Acest atribut permite dezvoltarea și finanțarea constantă a întregului proiect.

Sursa: https://ambcrypto.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!