Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.49
-3.69%
2
XRP
XRP
$0.2892
-7.02%
3
Ethereum
Ethereum
$104.76
-8.94%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.16%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.41
-10.86%
7
Litecoin
Litecoin
$30.754
-6.53%
8
TRON
TRON
$0.026472
-9.06%
9
Stellar
Stellar
$0.087199
-10.24%
11
Cardano
Cardano
$0.038012
-8.40%
13
Monero
Monero
$43.530
-5.44%
14
IOTA
IOTA
$0.2512
-9.41%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Tot ce trebuie sa stii despre aplicatia TipBot, disponibila pe Google Play si Apple Store

T

Tot ce trebuie sa stii despre aplicatia TipBot, disponibila pe Google Play si Apple Store

XRP Tip Bot a fost lansat la sfârșitul anului 2017, care a coincis cu explozia bruscă a interesului și popularității XRP în decembrie. A apărut pentru prima oară când un dezvoltator de pe Reddit numit „/ u / Pepperew” a decis să publice un proiect de hobby la care lucra.

Fenomenul XRP

Pentru a facilita accesul la aplicatie, s-a folosit o interfață de programare a aplicațiilor (API) pentru a comunica cu Reddit și a căuta răspunsuri la noul său cont XRP Tip Bot, cunoscut sub numele de „/ u / xrptipbot” în Reddit.

Aplicatia folosește „etichetele” XRP pentru a desemna proprietatea, la fel ca unele dintre schimburile mai mari. Altfel spus, una dintre cele mai importante concepte din spatele modului în care Wietse a construit XRP Tip Bot este că un utilizator nu are nevoie să depună XRP. Ei pot primi doar câteva sfaturi pentru a se întoarce apoi și a începe să vorbeasca si cu ceilalti. Pot intra in contact cu comunitate, pot avea acces la informatii utile.

XRP Tip Bot va crea automat un cont XRP Tip Bot pentru acel cont social media care a primit un pont! Acesta a fost unul dintre conceptele care au dus la creșterea viralitatii XRP Tip Bot în timp.

Despre XRP si valoarea lui intrinseca

XRP este în prezent ideal ca si criptomoneda, deoarece valoarea sa este nominală în comparație cu alte monede cu un nivel scăzut de aprovizionare. WietseWind a creat conceptul utilizând o tehnică de dezvoltare bazată pe API. În cazul lui Reddit, acesta funcționa perfect și s-a confruntat cu o problemă foarte mică, atâta timp cât folosirea vârfului se conforma etichetei sub-reddit.

Acest succes i-a inspirat să încerce să scrie unul pentru Twitter. Twitter s-a dovedit a fi mai dificil, dar Wietse a perseverat, a rezistat problemelor cu dezactivarea cheii API și a depășit chiar și un blocaj complet de pe Twitter. Când a fost complet blocat de pe Twitter, a fost nevoie de o presiune colectivă din partea comunității XRP pentru a-și restabili contul. Și acum este greu de imaginat comunitatea Twitter XRP care funcționează fără XRP Tip Bot.

Discuția s-a dus spre o altă platformă social media care folosește o interfața familială. Wietse si-a dat seama cum să ruleze un XRP Tip Bot pentru acea platformă. În total, XRP Tip Bot servește trei platforme sociale media. Coil, un startup din Silicon Valley finanțat de inițiativa Xpring a Ripple și condus de Stefan Thomas, a luat notă de cât de popular a devenit XRP Tip Bot și a decis să colaboreze cu Wietse la integrarea noii platforme pentru monetizarea web-ului. Ei l-au ajutat pe Wietse să creeze un „indicator de plată” implicit pentru fiecare cont XRP Tip Bot.

Ce urmeaza in urmatoarele luni

In starea actuală, utilizatorii nu trebuie să se „înregistreze”. Ei trebuie doar să primească un sfat pentru a începe apoi să povesteasca despre experienta lor. Singurul motiv pentru care ar fi absolut necesar să vă conectați la site-ul XRP Tip Bot este să retrageți acel XRP în portofel personal. Deci, în mod esențial, Coil va crea un indicator de plată pentru orice cont social media care este tipărit.

Coil-ul va oferi apoi o oportunitate pentru un creator de conținut să-și folosească „pointerul de plată”, să îl conecteze la propriul site web, la canalul YouTube sau chiar la fluxul Twitch, astfel încât atunci când un abonat Coil își vizualizează conținutul, se plătește o sumă mică de XRP automat prin plăți în flux. Conceptul platformei Coil este simplu: suportă navigarea fără anunțuri, atâta timp cât proprietarul site-ului recunoaște abonatul Coil și dezactivează publicitatea implicită.

Aplicația conține funcții care sunt convenabile de utilizat în timp ce aveți un dispozitiv mobil în mână în diferite unități, cum ar fi o funcție de cod QR. Promovarea produsului XRP Tip Bot atât la magazinele Google cât și la Apple a reprezentat o etapă importantă pentru Wietse și echipa sa în creștere.

XRP TIP BOT, promovat pe Google Play si Apple Store

Datorita XRP TIP Bot, oamenii vor avea acces mai usor la aceasta criptomoneda. În plus, unele organizații non-profit ar putea profita de șansa de a utiliza XRP pentru strângerea de fonduri. Grupul de persoane care alcătuiesc comunitatea XRP și-a arătat disponibilitatea de a se implica in cauze sociale.

Versiunea XRP Tip BOT pentru Android și iOS au fost aprobate de Google și Apple în decurs de 24 de ore. Deja 1.000 de utilizatori au activat aplicația în decurs de 24 de ore. Cel mai mare număr total de XRP a fost trimis la @bigbuckor.

XRP Tip Bot continuă să câștige aderenți, transformându-se într-un instrument integral pentru generarea de conținut intermediar de conținut web înainte de lansarea producției Coil. În plus, Wietse a indicat planurile de a face XRP Tip Bot mult mai convenabil și mai flexibil, dincolo de capacitățile sale curente.

Daca nu ai investit inca in criptomoneda xrp si iti doresti sa faci acest lucru, criptomonitor recomanda pentru acest lucru Etoro, disponibil in limba romana.

Sursa: https://icnn.news

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!