Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,460.37
-3.80%
2
XRP
XRP
$0.2928
-5.73%
3
Ethereum
Ethereum
$105.04
-8.39%
5
EOS
EOS
$2.219
-7.49%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.61
-10.66%
7
Litecoin
Litecoin
$30.778
-6.68%
8
TRON
TRON
$0.026232
-10.53%
9
Stellar
Stellar
$0.087464
-9.21%
11
Cardano
Cardano
$0.038308
-7.49%
13
Monero
Monero
$43.328
-6.61%
14
IOTA
IOTA
$0.2565
-7.85%
Latest Crypto Fear & Greed Index

TransferGO foloseste tehnologia Ripple pentru platile rapide in India

T

Platforma de plăți TransferGo a lansat un coridor de plăți în timp real către India, cel mai mare receptor de remitențe din lume. Pentru asta a ales sa foloseasca tehnologia Ripple.

TransferGO foloseste tehnologia Ripple pentru platile rapide in India

Ripple cucereste piata din India prin TransferGO

Într-un comunicat de presă, furnizorul de plăți a anunțat lansarea serviciului „TransferGo NOW”. Vorbim de un serviciu despre care se spune că este disponibil pentru clienții „din orice parte a Europei”. Acestia pot sa facă transferuri instantanee de bani către India” folosind tehnologia Ripple.

În timp ce compania a încetat să dezvăluie care dintre produsele de blockchain ale Ripple va fi utilizată pentru serviciul de plăți în timp real, probabil că va fi peste RippleNet. Soluția este rețeaua de blocuri Ripple, care numără peste 100 de instituții financiare, inclusiv furnizori de plăți, bănci și operatori de remitențe – chiar și o bancă centrală – ca membri.

Ripple si gateway-ul de plati catre India

Gateway-ul de plăți către India a fost ales strategic pentru lansarea serviciului de remitențe cu transfer Ripple, a declarat TransferGo. Practic compania a indicat coridorul de „miliarde de dolari”, combinat cu „adoptarea Ripple pe piața indiană”.

Ripple are de asemenea o prezență proprie, cu un birou din orașul Mumbai, văzută în mod obișnuit ca capitala de afaceri a Indiei. Un număr de bănci importante din India, inclusiv Kotak Mahindra și Axis Bank, sunt deja membre ale RippleNet.

Cele două bănci folosesc software-ul xCurrent pentru Ripple, pentru a permite urmărirea finală a plăților și a decontărilor pe RippleNet. Această soluție particulară nu se bazează pe XRP, criptarea asociată cu Ripple, care are puterea xRapid. Vorbim de un produs separat care a fost folosit de brokeri și furnizori de plăți FX.

TransferGO si parteneriatul Ripple

„TransferGo este un exemplu excelent al unui furnizor de plăți în perspectivă care se bazează pe o nouă tehnologie pentru a facilita transferurile de bani transfrontaliere în timp real pentru clienții lor. Acesta este un mare pas inainte „, a declarat despre Ripple Marcus Treacher.

TransferGo a anunțat, de asemenea, un serviciu de „remitențe” gratuite – de asemenea, alimentat de blocul Ripple – deși cu un timp de decontare mai lent de 2-3 zile lucrătoare „, cu taxe zero și o rată de piață medie (conversie).

TRANSFERGO POATE TRANZACTIONA BTC, ETH, LITECOIN SI XRP

TransferGo, un serviciu de remitențe cu sediul în Londra, a devenit primul furnizor de servicii de remitențe care oferă si un serviciu de tranzacționare pentru cripto. TransferGO va oferi suport pentru operatiuni cu mai multe criptomonede. Vorbim de bitcoin, ethereum, cash bitcoin, litecoin și XRP. Informatia a fost furnizata de catre Bloomberg.

Daumantas Dvilinskas, fondator și CEO al TransferGo, s-a extins pe ceea ce a numit o cerere puternică de cripto în cadrul unui interviu cu podcast-ul cu Dayraak Europe’s Nejra Cehic și Markus Karlsson.

„Clienții noștri au vrut acest lucru”, a spus Dvilinskas. Clienților, când li s-a cerut opinia, au spus că doresc să cumpere cripto. TransferGo are peste 65.000 de utilizatori și adaugă zilnic un număr de 1.000 de clienți noi. Peste 4.000 de utilizatori s-au înscris pentru noul serviciu, care oferă asistență în șapte limbi, în primele câteva ore, potrivit FinExtra.

CARE SUNT ATUURILE TRANSFERGO IN ZONA CRIPTO

Serviciul este disponibil atât pentru versiunile de aplicații Android, cât și pentru aplicațiile iOS. Politicile KYC și AML care urmează serviciului de remitențe se aplică noului serviciu de tranzacționare.

Serviciul de remitențe este separat de serviciul de criptare, a spus Dvilinskas. Clienții nu vor trimite cripto rudelor lor din alte țări, ci le vor cumpăra pentru uz propriu. Dvilinskas a spus că are o perspectivă pe termen lung asupra cripto.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!