Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.76
-3.78%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.24%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-8.29%
5
EOS
EOS
$2.234
-6.96%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.44
-10.95%
7
Litecoin
Litecoin
$30.842
-6.65%
8
TRON
TRON
$0.026387
-9.89%
9
Stellar
Stellar
$0.087438
-9.67%
11
Cardano
Cardano
$0.038510
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.406
-6.10%
14
IOTA
IOTA
$0.2571
-7.68%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Trefis: Bitcoin va ajunge la 8500 de dolari pana la 31 decembrie 2018

T

Trefis Team, o firmă care oferă software si care prezice mișcările pieței cripto, și-a oferit recent opinia cu privire la prețul Bitcoin [BTC]. În timp ce pe piața cripto au apărut în ultima vreme vesti despre un bullish si s-au facut tot felul de speculatii, prețul continuă să prezinte o mișcare lentă.

Trefis: Bitcoin va ajunge la 8500 de dolari pana la 31 decembrie 2018

Bitcoin si miscarile de pret

Bitcoin, criptomoneda nr. 1 in topul criptocurrency, se tranzacționează în prezent la valoarea de 6540 USD după o serie de fluctuatii săptămâna trecută. Goldman Sachs a declarat că ar întârzia planurile biroului său de tranzacționare în domeniul cripto, ducând la o răspândire generalizată datorată FUD.

Cu toate acestea, Trefis susține că a prezis prețul Bitcoin până la sfârșitul anului 2018, punând criptomoneda în jurul valorii de 8500 dolari. Predicțiile lor se bazează pe volumul total al tranzacțiilor pentru Bitcoin și pe numărul total de utilizatori din blockchain. Mai mult decât atât, predicțiile lor, atunci când sunt confirmate, sunt raportate cu 94% corecte, așa cum se arată pe site-ul lor.

Modele de aproximare pentru evolutia Bitcoin

Ei utilizează principiile ofertei și cererii pentru a determina în mod fundamental prețul Bitcoin. Criptocurrency, cu sistemul său limitat de aprovizionare și deflaționist, de a aduce noi monede, are un sistem de aprovizionare care ar ajuta la creșterea prețului său. Cele două variabile pe care Trefis le-a considerat pentru a calcula cererea este numărul de utilizatori activi și suma pe care o tranzacționează.

Potrivit acestor calcule, se așteaptă ca prețul lui Bitcoin să sufere o creștere de 30%. Cand? Pe parcursul anului, menționând motive precum sentimentul general dictat de știri. Aceasta, potrivit lor, a fost motivul ca prețul să ajungă până la 20.000 de dolari la sfârșitul anului trecut.

Pretul Bitcoin si puterea media de a influenta speculatiile din piata

Aceștia au afirmat, de asemenea, că prețul a evoluat în tandem cu știrile, cu scăderea înregistrată atunci când schimburile au fost atacate și când Comisia de Valori Mobiliare și Schimburi [SEC] a refuzat cererile pentru un fond tranzacționat la bursă [ETF].

Potrivit lui Trefis, crearea și lobby-ul general al Asociației Blockchain va crea, de asemenea, o viziune mai pozitivă pentru autoritățile de reglementare. Ei au declarat că aprobarea ETF de către SEC este unul dintre cei mai mari catalizatori ai creșterii Bitcoin. Reprezintă o „creștere potențială imensă” a prețului Bitcoin.

FUNDSTRAT: BITCOIN HASHPOWER S-A DUBLAT DIN MAI, IN CIUDA CORECTIEI DE 70%

Fundstrat, o firmă de investiții cu sediul în Wall Street, condusă de Tom Lee, a raportat că hashpower-ul Bitcoin s-a dublat din mai. „În ciuda pieței in scadere BTC, hashpower s-a dublat din mai până la 57 Eh/s. Chiar și cu upgrade la echipamentele existente, implică aproape 1GW de consum de energie nou față de 5.2GW.  „. Declaratia a fost facuta de Sam Doctor la Fundstrat.

CREȘTEREA EXPONENȚIALĂ A ACTIVITĂȚII MINIERE

Începând cu luna februarie, evaluarea pieței cripto a scăzut cu mai mult de 80%. Cu toate acestea, activitatea minieră în sectorul cripto a continuat să crească la o rată exponențială.

Dificultatea exploatării Bitcoin, care măsoară cât de dificilă este găsirea unui hash sub o anumită țintă, se modifică pe baza hashrate-ului criptocurrency dominant. Dacă mai puțini oameni exploatează Bitcoin, atunci dificultatea exploatării Bitcoin scade. Dar, atunci când mai mulți oameni mineaza și hashrate de rețea crește, dificultatea de extracție Bitcoin crește.

Când dificultatea este mărită, este mai greu să găsești blocuri, ceea ce duce la o scădere a veniturilor pentru mineri. Recompensa blocului Bitcoin se schimbă o dată la patru ani. Si, ca atare, discrepanța veniturilor din exploatarea BTC este adesea cauzată de volatilitatea în dificultatea exploatării Bitcoin.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!