Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.80
0.99%
2
XRP
XRP
$0.2940
1.54%
3
Ethereum
Ethereum
$105.67
0.36%
4
EOS
EOS
$2.281
1.47%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.27
0.65%
7
Litecoin
Litecoin
$31.274
0.92%
8
TRON
TRON
$0.027827
2.70%
9
Stellar
Stellar
$0.083871
-0.25%
11
Cardano
Cardano
$0.038393
0.96%
13
Monero
Monero
$43.607
0.57%
14
IOTA
IOTA
$0.2557
-0.36%
Latest Crypto Fear & Greed Index

TRON vrea sa construiasca TronTUBE, un portal de video sharing complet descentralizat

T

Probabil deja ati aflat ca recent Youtube a fost picat la nivel world wide. In alte tari eroarea a durat cateva zeci de minute, in Romania Youtube a fost picat in jur de doua ore. În urma problemei de întrerupere  a YouTube, cel mai popular site de sharing video din lume, Fundația Tron a facut un anunt Twitter.

TRON vrea sa construiasca TronTUBE, un portal de video sharing complet descentralizat

Tron vrea un YOUTUBE complet descentralizat

Ei si-au exprimat nemulțumirea și au declarat că trebuie să existe o platformă descentralizată similară cu YouTube construită pe blocul Tron. Acest lucru este vital pentru a evita un singur punct de esec în astfel de sisteme și de a le păstra departe de hacking si crashing.

Săptămâna trecută, fondatorul și creatorul Tron, Justin Sun, a făcut mai multe anunțuri. Intr-unul dintre ele a declarat că există un parteneriat secret care urmează să fie anunțat de ecosistemul Tron. Speculațiile au sugerat că știrile implica grupul MNC  din cadrul Alibaba Group. Alte rapoarte conțineau presupuneri ale echivalentului Chinei pentru Google, browser-ul Baidu. Acest brand aparea ca fiind implicat în parteneriat.

Sun si viitorul Youtube

Între timp, Sun a anunțat, de asemenea, un eveniment de airdrop oferit de catre Tron pe platforma de criptare a valorii Bitbox. Asta cu ocazia schimbului care citează tokenul LINK. LINK este jetonul nativ de criptare a societății media Line Corporation.

În afară de toate parteneriatele, Tron a manifestat, de asemenea, interes pentru continuarea bazelor privind dezbaterea lui Vitalik Buterin și Nouriel Roubini. Sun este entuziasmat de eveniment și s-a oferit să plătească un milion de dolari ca recompensă în cazul în care dezbaterea are loc.

Youtube are primul cont care emite jetoane oferite de Bannex MediaToken

MediaToken oferă contributorilor accesul deplin la toate valorile de performanță ale canalelor media sociale și oferă o analiză detaliată a contului. Inclusiv o raportare în timp real cu privire la like-uri, vizualizări, acțiuni sociale și alte date de trafic. Proprietarii de canale furnizează rapoarte despre cheltuielile și veniturile acestora.

Pe măsură ce canalele compatibile cu token-urile cresc și atrag agenții de publicitate, veniturile titularului de jetoane cresc. În schimb, bloggerii și proprietarii de canale media sociale primesc fondurile de care au nevoie pentru a-și dezvolta canalul. Modelul de finanțare MediaToken îndepărtează cererile de împrumut bancar, intermediari și taxe de finanțare ridicate și oferă securitate, procese simple automate și creștere rapidă.

Oportunități pentru YouTuberi

Mulți dintre voi, care se află în întreaga lume, se găsesc la un moment dat intr-un punct terminus. Mai ales după ce canalul lor a atins un anumit nivel de dezvoltare. Paginile produc conținut interesant, dar au nevoie de bani pentru a-și face canalele mai atractive. Pentru a stimula nivelurile abonaților. Pentru a atrage agenții de publicitate.

Nevoile lor sunt reale, de exemplu, o nouă cameră, cursuri video sau de fotografie, călătorii în locații pentru producția video și alte cheltuieli, Insă nevoile lor sunt adesea văzute de bănci ca fiind personale. În plus, băncile subestimează adesea proprietarii de canale media sociale de solvabilitate și resping cererile de împrumut.

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

1 comentariu

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!