Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,437.74
-1.51%
2
XRP
XRP
$0.2904
-2.97%
3
Ethereum
Ethereum
$104.58
-3.62%
5
EOS
EOS
$2.226
-3.91%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.25
-3.76%
7
Litecoin
Litecoin
$30.804
-1.81%
8
TRON
TRON
$0.026504
-3.13%
9
Stellar
Stellar
$0.084234
-6.71%
11
Cardano
Cardano
$0.037595
-2.89%
13
Monero
Monero
$42.778
-3.28%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.80%
Latest Crypto Fear & Greed Index

TrustTOKEN a colectat 20 milioane de dolari într-o rundă de finanțare

T

TrustToken, compania care se află în spatele criptomonedei TrueUSD (TUSD), a strâns 20 de milioane de dolari într-o rundă de finanțare strategică de la Andreessen Horowitz, BlockTower Capital, Danhua Capital, GGV Capital și alte părți.

TrustTOKEN a colectat 20 milioane de dolari într-o rundă de finanțare

„Cea mai recentă rundă va sprijini dezvoltarea platformei de token-uri a activelor TrustToken, pentru active care pot include valute, acțiuni, proprietăți imobiliare și multe altele. Finanțarea va fi alocată, de asemenea, extinderii departamentelor juridice, de parteneriat, de produse și de inginerie ale TrustToken „. A declarat CEO-ul Danny An. 

TrueUSD  e legat strâns de platforma Binance

TrueUSD (TUSD) a ajuns la un start interesant pe Binance, după listarea din luna mai.  A fost o perioadă când TrueUSD se tranzacționa la 1,40 dolari înainte de a se stabiliza din nou, evident o problemă enormă pentru o monedă proiectată să se potrivească cu dolarul.

În prezent MarketCap-ul acestei criptomonede este evaluat la peste 60 de milioane de euro. Ca idee, în prezent pe Binance, pentru 100 de TUSD plătești în jur de 86 de euro.

Discuții despre TUSD

Unii au afirmat că boții de tranzacționare au fost de vină pentru spike. Aceștia cred că ei au fost proiectați să alimenteze monedele nou-listate, indiferent de preț. Pentru că nu fuseseră programați să ignore banii stabili pe care l-au acumulat în vrac, au apărut fluctuații chiar în momentul în care prețul a început să urce.

Echipa a reușit să-și recâștige controlul prețului, deși a existat o întârziere în lansare, deoarece problema a fost investigată.

„Am început să ne informăm comercianții pentru a evita să cumpere TrueUSD cu prețul mai mare de 1 dolar. Iată un exemplu de conținut publicat pentru educarea comercianților. În general, deoarece gradul de conștientizare a gradului de răscumpărare al TrueUSD pentru $ 1 crește, stabilitatea va crește, de asemenea. Nu are sens să plătești mai mult de $ 1 pentru ceva care este, în esență, o pretenție pentru exact 1 $. ” . A declarat CEO TrueToken.

Perspective pentru TrustToken

Cu lucrurile sub control, sunt voci care spun că dolarul american nu este singura monedă pe care TrustToken le-a privit din perspectivă. „Ne-am concentrat pe TrueUSD de la lansarea sa în urmă cu trei luni, pentru că a existat o cerere puternică pentru o o criptomonedă bazată pe încredere, cu încredere. În doar trei luni, plafonul de piață al TrueUSD (TUSD) a crescut la peste 60 de milioane de dolari. Următorul pas ar fi reprezentarea altor valute, cum ar fi euro. ”

TrueUSD rivalizează puternic cu  Tether. Ambele proiecte pretind că vor rezerva 1 USD pentru fiecare token pe care îl eliberează și vor folosi un simbol pentru fiecare dolar pe care îl restituie investitorilor.

Prin colateralizarea monedei cu fiat, echipa se poate asigura că investitorii pot întotdeauna să recupereze sume mari fără a afecta prețul, permițând comercianților să păstreze valoarea participațiilor lor în timpul declinului pieței și să intre pe piață fără expunere imediată la volatilitatea prețurilor văzută în Bitcoin și în alte criptomonede.

Tether și controversele sale

Tether, cu toate acestea, a fost implicat în scandaluri controversate. Totul a pornit de la ancheta din partea unei organizatii de audit financiar. Și de la refuzul acestora de a elibera situații financiare. Totul să demonstreze investitorilor că au într-adevăr garanția de a sprijini monedele.

Dacă proiectul a emis embleme nerecunoscute, o retragere bruscă în masă ar putea să se prăbușească tot ecosistemul. Motivul? Deoarece Tether nu ar fi putut să-i plătească pe toți. Asta ar duce la o spirală a morții în valută. Asta ar crea o undă de șoc pe întreaga piață.

Diferența principală dintre TrueUSD și Tether este enormă. TrustToken nu deține niciunul din fondurile primite când TrueUSD este achiziționat. TrustToken lucrează cu companii de încredere licențiate.

Companii care gestionează deja miliarde de dolari. Care oferă suport pentru a deschide un cont de escrow în numele deținătorilor de mărci TrueUSD „, a declarat An.

Sursa: www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!