Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,477.47
-3.06%
2
XRP
XRP
$0.2964
-4.39%
3
Ethereum
Ethereum
$106.95
-6.00%
4
EOS
EOS
$2.255
-5.47%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.53
-8.58%
7
Litecoin
Litecoin
$31.328
-4.21%
8
TRON
TRON
$0.026988
-7.81%
9
Stellar
Stellar
$0.088886
-7.45%
11
Cardano
Cardano
$0.038764
-6.03%
13
Monero
Monero
$43.727
-6.15%
14
IOTA
IOTA
$0.2588
-5.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Tyler Winklevoss: Wall Street are nevoie de timp ca sa faca saltul spre cripto

T

Tyler Winklevoss, CEO al Gemini, o platforma de cripto-exchange, crede ca Wall Street are nevoie de timp. Pentru ce? Ca sa faca saltul la zona cripto. Frații Winklevoss au mai spus că nu vor încetini în curând ritmul de investitii in zona cripto. Asta după ce Comisia de Valori Mobiliare (SEC) a respins recent propunerea pentru un ETF Bitcoin. Declaratiile au fost facute intr-un  interviu acordat pentru Bloomberg.

Tyler Winklevoss: Wall Street are nevoie de timp ca sa faca saltul spre cripto

Cine este Tyler?

Tyler Howard Winklevoss s-a născut pe 21 august 1981. El este un antreprenor și fondator al Winklevoss Capital Management. El a concurat în cadrul turneului de la Jocurile Olimpice de Vară din 2008, cu fratele său geaman și partener de vânătoare, Cameron Winklevoss.

Winklevoss a fondat Harvard Connection (ulterior redenumit ConnectU) împreună cu fratele său, Cameron, și colegul său de la Harvard, Divya Narendra. În 2004, frații Winklevoss l-au dat în judecată pe Mark Zuckerberg pentru 65 de milioane de dolari. Motivul? Acestia au pretins că Mark le-a furat ideea. ConnectU era gandit ca un site mult mai popular de servicii de socializare decat actualul Facebook.

Ce se va intampla in septembrie?

Reticența exprimată de SEC pentru aprobarea fondului este o pastilă dificil de înghițit pentru majoritatea oamenilor din zona cripto. Dar frații au spus că vor continua să crească afacerea în ciuda absenței investitorilor instituționali în industrie. CEO al Gemini, Tyler Winklevoss, a declarat că investitorii instituționali se încălzesc treptat până la cripto, dar va dura un timp pana se va intampla asta.

Investitorii instituționali s-au aflat în paralel pentru o vreme, din cauza incertitudinii de reglementare care se desfășoară în jurul cripto. Investitorii de pe Wall Street așteaptă autoritățile de reglementare să-și clarifice pozițiile pe jetoane și să permită accesul altor instrumente financiare pe piață.

Între timp, Gemini a făcut planuri de a-și dezvolta afacerea. În ultimele șase luni, compania și-a dublat personalul la 150 de persoane la nivel global și intenționează să-l majoreze înainte de sfârșitul anului.  Experții din industrie cred că fondul de la VanEck / SolidX susținut de CBoE ar putea fi aprobat în schimb. SEC și-a amânat decizia de a se pronunța asupra propunerii fondului VanEck SolidX până în septembrie.

Sursa: https://www.ccn.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!