Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.10
-3.90%
2
XRP
XRP
$0.2907
-6.56%
3
Ethereum
Ethereum
$105.15
-8.59%
5
EOS
EOS
$2.227
-7.14%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.68
-10.72%
7
Litecoin
Litecoin
$30.803
-6.67%
8
TRON
TRON
$0.026355
-9.59%
9
Stellar
Stellar
$0.087578
-9.83%
11
Cardano
Cardano
$0.038418
-7.45%
13
Monero
Monero
$43.408
-5.80%
14
IOTA
IOTA
$0.2518
-9.36%
Latest Crypto Fear & Greed Index

UK Cripto Exchange a lansat un nou stablecoin bazat pe GBP

U

Bursa din Londra a anunțat lansarea unei bănci stabile cu criptare a valutei, numită LBXPeg. Într-o declarație publicată pe site-ul său, LBX a arătat că așa-numita „cripto” va fi legată de valoarea GBP păstrată într-un cont bancar auditat în Marea Britanie pe o bază 1: 1.

UK Cripto Exchange a lansat un nou stablecoin bazat pe GBP

LBX paritate perfecta cu GBP

De la deschiderea din noiembrie 2017, LBX a devenit una dintre cele mai aglomerate schimburi de criptografe din Marea Britanie și, la fel ca multe alte schimburi, vede o valoare semnificativă în conceptul de coin stabil.

Luând conceptul dintr-un unghi proaspăt conceput pentru a atrage investitorii din Regatul Unit, LBXPeg promite utilizatorilor săi procese transparente de audit, structură de management și programe de distribuție, toate acestea fiind plângeri majore cu privire la dolarul stabilizator (USDT).

Potrivit LBX, noul „cripto” va permite transferul perfect și rapid al echivalentului digital GBP pe scară mondială. În afară de faptul că este doar o moneda stabilă, ea vine și cu cazuri de utilizare încorporată, cum ar fi distribuirea dividendelor companiei către acționari, prin contracte inteligente folosind blocul Ethereum.

LBXPeg si Ethereum ERC-621

LBXPeg va funcționa inițial pe standardul Ethereum ERC-621, care este o extensie a standardului ERC-20 popular. Compania declară că acest lucru va oferi flexibilitatea necesară în ceea ce privește oferta totală pentru a se potrivi cu participațiile în GBP păstrate în contul bancar separat. În cele din urmă, planul este ca LBXPeg să fie eliberat pe alte blocuri care fac obiectul auditurilor de conformitate.

Compania a mai arătat că, în urma lansării inițiale a LBXPeg, va analiza legarea bancnotelor cu alte conturi care pot fi auditate, care conțin valute fixe precum EUR și USD, pentru a îmbunătăți domeniul de aplicare și stabilitatea produsului.

Diferenta intre USD si GBP

În ultima vreme, USDT s-a confruntat cu un număr tot mai mare de provocări în ceea ce privește poziția sa dominantă pe piață. CCN a raportat recent că Circle Financial, susținută de Goldman Sachs, a anunțat emisiunea USD Coin (USDC), o bancă stabilă în dolari care a avut drept scop opacitatea percepută și lipsa de responsabilitate.

Gemini, bursa de cripto, deținută de Cameron și de Tyler Winklevoss, a anunțat de asemenea recent lansarea Dolarului Gemeni, care a fost considerat primul stabilizator mondial, care funcționa sub supravegherea Departamentului de Servicii Financiare din New York (NYDFS).

STABLECOIN – O CRIPTOMONEDA SUSTINUTA DE DOLARI VA FI LANSATA IN 2019

La fel cum s-a întâmplat deja cu dolarul american și cu euro, printre altele. Australia este pe punctul de a obține primul său dolar digitalizat. Acest lucru va fi posibil printr-un parteneriat între Bit Trade, una dintre cele mai vechi schimburi de cripto din Australia și platforma de ocupare a blocurilor, Emparta. Cele două firme vor colabora la proiectarea și lansarea platformei pregatita pentru anul viitor.

Potrivit directorului general al Bit Trade, Jonathon Miller, el crede ca există pe piață fluctuatii masive. De ce? Deoarece volatilitatea va acționa ca un tampon împotriva fluctuațiilor sălbatice asociate cu cripto.

„Stablecoins rezolvă una dintre principalele probleme care ar putea determina investitorii care caută profituri constante și comercianții care acceptă în prezent moneda tradițională departe de monedele digitale: volatilitatea”. A scris Miller într-o declarație.

„Credem că monedele stabile vor spori încrederea, vor accelera adoptarea pe scară largă și ar putea funcționa ca coloana vertebrală a aplicațiilor financiare bazate pe blocuri. Mai ales aici, în Australia, având în vedere un mediu de reglementare favorabil”.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!