Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.87
-3.61%
2
XRP
XRP
$0.2924
-5.78%
3
Ethereum
Ethereum
$105.69
-7.50%
5
EOS
EOS
$2.225
-7.05%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.08
-10.10%
7
Litecoin
Litecoin
$30.834
-6.20%
8
TRON
TRON
$0.026573
-9.35%
9
Stellar
Stellar
$0.087279
-9.23%
11
Cardano
Cardano
$0.038473
-6.94%
13
Monero
Monero
$43.416
-6.61%
14
IOTA
IOTA
$0.2580
-7.10%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Un update al XRP Ledger pune criptomoneda pe val. Cat va creste?

U

Ce s-a intamplat de fapt? Software-ul favorit al comunității XRP, XRP Ledger, a primit recent o nouă actualizare. Creatorul Wietse Wind a anunțat că instrumentul va avea suport integrat cu platforma Coil. Coil este o companie creată de fostul CTO al Ripple și Creator al Protocolului InterLedger, Stefan Tomas. Acesta se concentrează pe gestionarea de micro payment.

Un update al XRP Ledger pune criptomoneda pe val. Cat va creste?

Ce aduce nou update-ul?

Integrarea XRP cu Coil va permite utilizatorilor să plătească „STREAM” în XRP. STREAM este un protocol și reprezintă transportul în flux pentru schimbul real de active și mesaje. Plățile STREAM explica practic trimiterea unui flux mic și continuu de criptocurrency, în acest caz, XRP. Plățile sunt atât de mici încât sunt măsurate în picături, ceea ce reprezintă cea mai mică diviziune a XRP posibilă.

Plățile sunt STREAM atunci când utilizatorul navighează pe site-ul web, ceea ce permite utilizatorilor să sprijine creatorii de conținut pe care il aleg. Acest lucru marchează o mișcare, cum ar fi trecerea printr-un paywall, pentru a plăti în mod pasiv pentru conținut atâta timp cât utilizatorul navighează pe un site web.

Mai mult decât atât, utilizatorii XRP se pot conecta pe Twitter, Discord și Reddit. Astfel au toate posibilitatile de a accesa o adresă ILP, care este ca adresa IP a Internetului, cu excepția plăților prin InterLedger Protocol.

Balanța coil poate fi completată cu carduri de credit, XRP sau chiar alte criptomonede. Asta permite XRP să lucreze teoretic cu orice criptomonede. Coil utilizează o taxă fixă ​​de 10 USD pe lună pentru donațiile XRP, care poate fi suplimentată dacă utilizatorul donează mai mult de 10 USD în perioada de facturare.

Cum ajuta asta XRP?

Utilizarea coil pentru această implementare aduce de asemenea posibilitatea utilizatorilor XRP de a efectua plăți diversificate si rapide. Acest lucru sporește viteza tranzacțiilor la „miliarde pe secundă”. După cum explică CTO-ul Coil, Ben Sharafian, vorbim de un proces de fundal care permite programelor să utilizeze ILP pentru plăți. A fost descris ca fiind similar cu un „router de acasă” pentru Internet.

Motivul pentru care plățile prin streaming este salutat ca o schimbare de către entuziaștii XRP pe Twitter este că acest lucru deschide posibilitatea pentru un serviciu, cum ar fi plata-pe-stream.

De exemplu, dacă utilizatorii urmăresc o secundă dintr-un videoclip, aceștia pot plăti doar pentru acea secundă, în loc să plătească mai mult decât ceea ce ar urmări. În mod similar, s-ar plăti doar pentru un articol în loc de un paywall pentru întreg site-ul.

ASHEESH BIRLA: XRP E PREFERAT PENTRU TRANSFERURI IN POFIDA BITCOIN SAU FIAT

Recent, fostul vicepreședinte al managementului de produse al companiei Ripple, Asheesh Birla, a fost intervievat de către popularul Ran Neuner. Ran este, de asemenea, gazda spectacolului CNBC CryptoTrader. În această discuție, Birla a vorbit despre produsul Ripple xRapid, despre modul în care produsul rezolvă problema lichidității și de ce XRP este de preferat față de Bitcoin sau fiat în utilizarea xRapid.

La întrebarea „de ce avem nevoie de tokenul XRP în sistemul xRapid, în loc de USD, fiat sau Bitcoin”, Birla a răspuns că procesul de utilizare a fiat via xRapid este problematic. xRapid este un produs construit de Ripple pentru a avansa plățile transfrontaliere și a facilita procesul pentru baza de clienți.

Folosirea fiatului va fi dificilă, pentru că cineva trebuie să conecteze moneda la nivel local, apoi să o convertească în moneda nativă a țării străine. Acest lucru duce, în principiu, la sistemul dinainte de cele deja existente. Concret, în lipsa tuturor progreselor adăugate de xRapid, am reveni la sistemul clasic. Declaratia a fost facuta de Birla.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!