Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,426.77
-2.00%
2
XRP
XRP
$0.2895
-3.42%
3
Ethereum
Ethereum
$104.33
-4.08%
5
EOS
EOS
$2.219
-4.30%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.96
-4.79%
7
Litecoin
Litecoin
$30.631
-2.60%
8
TRON
TRON
$0.026454
-2.93%
9
Stellar
Stellar
$0.084168
-7.03%
11
Cardano
Cardano
$0.037389
-3.59%
13
Monero
Monero
$43.002
-3.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.60%
Latest Crypto Fear & Greed Index

UNODAX introduce 4 perechi de tranzacții cripto-cripto pe bază XRP

U

Platforma Unodax face o mișcare interesantă pe piață. A introdus patru noi perechi de tranzacții de tip cripto-cripto și toate folosesc Ripple (XRP) ca monedă de bază. Cele patru perechi sunt – LiteCoin/XRP; BTG / XRP; FUN / XRP; ZIL / XRP.

UNODAX introduce 4 perechi de tranzacții cripto-cripto pe bază XRP

Mișcarea este extrem de întrăzneață dat fiind faptul contextul actual din India. Să nnu uităm că Banca Centrală din India are o atitudine prohibitivă la tot ce înseamnă CriptoCurrency.

➡ Unodax și un ,,leap of faith” extrem de curajos

Unodax este una dintre cele mai importante schimburi de criptomonede ale țării. A  anunțat azi noile perechi de tranzacționare de tip cripto-cripto.

Banca Centrală de Rezervă a Indiei este banca centrală a țării și a aplicat recent o circulară tuturor instituțiilor aflate sub jurisdicția sa. Circulara în cauză a cerut acestor instituții să nu mai ofere servicii pentru startUP-urile și companiile care se ocupă de zona de cryptocurrency. Acest lucru lasă comercianții indieni fără o modalitate de a-și retrage investițiile de până acum.

Soluția oferită de platformele de exchange din India este de genera perechi de cripto-cripto. Acest lucru permite investitorilor să-și lichideze monedele prin soluții de tranzacționare Bitcoin de tip over-the-counter [OTC].

Unodax a preluat inițiativa, oferind utilizatorilor 17 perechi noi de cripto-cripto. Perechele sunt oferite cu Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH] și Ripple [XRP]. Taxele pentru producător sunt de 0,4%, iar taxele pentru beneficiari sunt de 0,6% pentru aceste noi perechi.

➡ AVANTAJELE PERECHILOR DE TRANZACȚIONARE DIN BLOCKCHAIN

Perechile de tranzacționare funcționează cu aceste monede ca activ suport, ceea ce înseamnă că cealaltă criptomonedă va fi tranzacționată împotriva acesteia. Crypto-to-crypto trading-urile sunt frecvent utilizate de schimburile din întreaga lume pentru a asigura lichiditatea optimă a activelor digitale.

De remarcat însă că pătrunderea acestor perechi pe piață va influența foarte mult dinamica și volatilitatea pieței. Primul exemplu este Bitcoin, care de obicei prezintă corelații puternice cu alte monede în termeni de preț, datorită faptului că este moneda de bază și cea mai veche dintre toate.

Perechile incluse pentru Bitcoin sunt Bitcoin Cash [BCH], Ethereum [ETH], Litecoin [LTC], Ripple [XRP], Bitcoin Gold [BTG], Golem Network [GNT].

Pentru Ethereum, perechile de tranzacționare sunt Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple și Bitcoin Gold.

Perechile de tranzacționare pentru tokenul XRP sunt Litecoin, Bitcoin Gold, FunFair [FUN] și Zilliqa [ZIL].

INDIA VREA SĂ FOLOSEASCĂ TEHNOLOGIA BLOCKCHAIN ÎMPOTRIVA SMS-URILOR

Autoritatea de reglementare a telecomunicațiilor din India (TRAI) vrea să adopte tehnologia blockchain pentru a sublima campaniile agresive de telemarketing prin intermediul apelurilor telefonice și SMS-urilor.

Inițiativa este cu atât mai mult o premieră cu cât autoritățile de la New Delhi privesc cu destul de multă suspiciune zona de cryptocurrency. Cu toate acestea, reprezentanții TRAI sunt dispuși să își ducă demersul mai departe. 

SCAM-UL ȘI BLOCKCHAIN-UL – CINE CÂȘTIGĂ ȘI CE?

Discuțiile dintre oficialii guvernamentali și specialiștii din zona de crypto se duce de mai mult timp. Motivul? Eliminarea pe scara largă a apelurilor nesolicitate si a comunicării prin intermediul SMS-urilor mobile. Potrivit autorității de reglementare, în India există un miliard două sute de milioane de utilizatori de telefonie mobilă, Datele au fost colectate în decembrie 2017.

Cu tehnologia de blockchain, TRAI se va putea urmări mai ușor securizarea informațiilor de contact a sute de milioane de utilizatori, pentru a le asigura acestora confidențialitatea de care au nevoie. Informațiile vor fi disponibile numai pentru telemarketerii înregistrați în anumite condiții și totul sub controlul atent al TRAI.

Sursa: https://elevenews.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!