Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.39
-3.88%
2
XRP
XRP
$0.2926
-5.91%
3
Ethereum
Ethereum
$105.37
-8.37%
5
EOS
EOS
$2.230
-7.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.30
-11.07%
7
Litecoin
Litecoin
$30.722
-7.01%
8
TRON
TRON
$0.026369
-9.92%
9
Stellar
Stellar
$0.087356
-9.82%
11
Cardano
Cardano
$0.038548
-7.04%
13
Monero
Monero
$43.344
-6.16%
14
IOTA
IOTA
$0.2535
-8.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Upbit Singapore face valuri pe piata cripto din Asia de Sud-EST

U

Dunamu, compania mamă a celui mai mare magazin de cripto din Coreea de Sud, Upbit, a anunțat oficial lansarea Upbit Singapore, care va fi complet operațională din octombrie.

Upbit Singapore face valuri pe piata cripto din Asia de Sud-EST
crypto bitcoin wall street

Directorul executiv al Upbit Singapore, Alex Kim, a explicat într-o declarație oficială că utilizatorii locali din Singapore vor putea să tranzacționeze toate criptomonedele integrate de partenerii de schimb Bittrex cu sistem de monitorizare a securității în timp real și sistem de firewall pentru securitatea sporită.

Dunamu face un pas strategic in Singapore

Kim a subliniat că decizia Dunamu de a se extinde în Singapore a fost încurajată de abordarea pozitivă a Autorității Monetare din Singapore (MAS) în direcția reglementării cripto și a viziunii guvernului țării de a stabili un sector puternic de cripto și blocuri.

Fiat Exchange în Singapore

Timp de mulți ani, în ciuda reglementărilor favorabile pentru afacerile legate de cripto, Singapore a căzut în urma creșterii pieței din Maltei, Elveția, Coreei de Sud și Japonia. În mod specific, piața de schimburi de cripto din Singapore s-a străduit să înregistreze o creștere exponențială a volumului de tranzacționare.

Potrivit lui Kim, Singapore a îmbrățișat în mod deschis tehnologia blockchain și afacerile legate de cripto, care vor permite schimburile cu sediul în Singapore să urmărească diverse oportunități și proiecte în sectorul blocurilor.

Binance, cel mai mare schimb valutar din lume, a anunțat, de asemenea, lansarea Binance Singapore la începutul acestei săptămâni, pentru prima dată în istoria companiei, care a integrat combinațiile de fiat împotriva dolarului Singapore.

UpBIT si noile perechi de tranzactionare

Upbit și-a susținut perechile fiat pe piața de schimb valutar criptocurrency din Coreea de Sud de la mijlocul anului 2017. Încrederea companiei Upbit în integrarea dolarului american demonstrează disponibilitatea unor parteneri bancari puternici în țară care să poată susține cererea și interesul față de cripto.

„Suntem încrezători în faptul că serviciul Upbit de schimb valutar este sigur și convenabil. Asta combinat cu abilitatea de a tranzacționa în dolari Bitcoin, Ethereum și USDT prin intermediul Bittrex. Asta va permite să atragem utilizatorii și să stabilim prezența Upbit pe piața mondială”, a spus Kim .

De ce Upbit a ales Singapore ca prima piata internationala

Într-o declarație oficială, CEO-ul Dunamu, Sigroo Lee, a explicat că compania consideră Singapore ca fiind o punte între Coreea și piața de schimb valutara pe piața cripto.

În prezent, după cum a raportat CCN, există multe incertitudini de reglementare în Coreea de Sud care înconjoară piața cripto.  Si până când va fi adoptată prima legislație cripto, pe care analiștii se așteaptă să o vada la finalul anului 2018, incertitudinile de pe piața locală nu vor fi clarificate .

CRYPTO.COM DIN HONG KONG VREA SA EMITA 100.000 DE CARDURI PENTRU CRIPTO IN ASIA

Aris Marszalek, fondatorul și directorul executiv al Crypto.com, a făcut ca practica de credit să fie considerată „neetică”. De ce? El crede ca asta ar permite în mod nejustificat băncilor să obțină profituri de la oameni care nu merită. „Acești oameni nu ar trebui să primească un card de credit în primul rând”, a spus Marszalek.

Disponibilitatea creditului atunci când este nevoie este cunoscută ca fiind unul dintre principalele avantaje ale Creditului Revolving. Cu toate acestea, aceasta influențează și utilizatorii să cheltuiască mai mult decât își permit. Neplata – sau chiar întârzierea plăților – poate prinde debitorii în labirintul de interese compuse. De asemenea, Creditul Revolving permite băncilor să păstreze imprumuturile neefectuate. Dar și dreptul de a schimba limitele de credit și ratele dobânzilor la alegere.

CRYPTO.COM SI PROIECTE DE VIITOR

Proiectând cardurile de debit cripto-enabled ale Crypto.com ca o soluție viabilă, Marszalek a arătat că le-ar oferi servicii de împrumut de bani pentru deținătorii de carduri. Modelul de afaceri va respinge practica de creditare revolving, prin alegerea de a împrumuta bani prin expunerea cripto.

Oamenii vor putea împrumuta doar 40-60% din criptocurrency-ul lor angajat în bani. Metoda înseamnă, de asemenea, că Marszalek nu se va baza pe scorurile de împrumut ale împrumutatului ca și omologii săi tradiționali. „Crypto.com s-ar confrunta doar cu riscul de volatilitate a valorii bancnotei. De aceea MCO a fost angajat ca garanție”, a spus el.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!