Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,448.59
-2.15%
2
XRP
XRP
$0.2921
-3.18%
3
Ethereum
Ethereum
$105.59
-3.67%
5
EOS
EOS
$2.238
-4.00%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.08
-6.13%
7
Litecoin
Litecoin
$30.896
-2.49%
8
TRON
TRON
$0.026830
-1.45%
9
Stellar
Stellar
$0.085435
-6.52%
11
Cardano
Cardano
$0.037827
-3.46%
13
Monero
Monero
$43.544
-3.46%
14
IOTA
IOTA
$0.2550
-1.22%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Valuri in piata dupa succesul inregistrat de xRapid

V

Cripto-scepticii care au ceva impotriva criptomonedei Ripple s-ar putea ca in curand sa se retraga umili la colt. Ultimul test al xRapid a fost un succes iar tehnologia din spatele protocolului xRapid este foarte apreciata.

Valuri in piata dupa succesul inregistrat de xRapid

După ce a colaborat cu instituții financiare precum Viamericas și Mercury FX,Ripple a reușit să demonstreze că moneda sa XRP poate facilita plăți transfrontaliere mai rapide și mai eficiente într-un mod eficient.

Utilizând platforma xRapid, companiile au putut trimite bani din țară în țară în mai puțin timp decât metodele convenționale. În conformitate cu protocoalele sistemului, moneda XRP oferă „lichiditate la cerere” care permite procesatorilor de plăți să facă tranzacții în timp real pe piețele emergente.

Potrivit Centrului de Cercetare Pew, în fiecare an, 600 de miliarde de dolari sunt trimise din SUA familiilor și prietenilor în străinătate. În cazul în care plățile sunt adesea mici, costul procesării și convertirii acestora de la o monedă la alta este ridicat.

Acumularea de cereri ridicate și taxe ridicate asta înseamănă că per total costurile pot atinge maximum 30 miliarde de dolari. Prin utilizarea monedei XRP ca un intermediar, companiile și persoanele fizice pot reduce aceste costuri cu o marjă semnificativă.

De fapt, pe baza rezultatelor studiilor recente și a datelor furnizate de Centrul de Cercetare Pew, Ripple ar putea economisi între 12 și 21 de miliarde de dolari. Pentru consumatori, efectul de reducere a costurilors-ar regasi in oferirea unor servicii mai ieftine.

În plus, asta ar însemna tranzacții mai sigure. Privind datele, plata medie xRapid a durat două minute în timpul studiilor recente. Comparați acest lucru cu timpii de procesare de până la două zile în cadrul sistemului fiat actual și este mai ușor să vedeți cum toate părțile implicate ar putea beneficia de tehnologia Ripple.

Revolutia RIPPLE mai aproape cu fiecare nou parteneriat incheiat

Pe lângă costurile mai mici și plăți mai rapide, această tehnologie ar trebui, de asemenea, să îmbunătățească securitatea plăților transfrontaliere. La fel ca toată tehnologia blockchain, informațiile sunt stocate într-un registru public, inalterabil. Rezultatul este că fiecare plată este pusă într-un bloc care, la rândul său, este legat într-un lanț intact. De aici, companiile pot avea mai mult control asupra înregistrărilor.  În plus, pot ține evidența tranzacțiilor în scopuri de securitate. În teorie, aceste caracteristici ar trebui să se combine pentru a crea un sistem de plăți eficient, sigur și rentabil.

Firește, așa cum se întâmplă adesea cu o tehnologie emergentă, realitatea șiteoria nu sunt întotdeauna sincronizate. Cu toate acestea, după cum sugerează mărturiile recente, xRapid a dat startul unui nou tip de mindset. ,,Este clar că xRapid poate reduce costurile de lichiditate, în timp ce crește viteza de plată și transparența într-un mod care facilitează controalele riguroase de conformitate” a declarat Paul Dwyer, co-fondator și CEO, Viamericas.

Utilitatea este cheia succesului Pentru  Ripple

Cu Ripple care și-a dovedit utilitatea, piața este obligată să reacționeze într-un mod pozitiv.

În timp ce multe inovații din zona cripto au potențialul de a schimba lumea,puține au demonstrat acest lucru. Din acest motiv, in acest moment prețul monedelor in piata se baza doar pe speculatie. Într-adevăr, dacă te uiți la prețul lui Bitcoin, o mare parte din soarta lui este determinată de sentimentele pieței. Deși puteți să utilizați Bitcoin pentru a plăti toate bunurile și serviciile, aceasta nu s-a stabilit pe deplin ca o monedă de masă.

Odata cu maturizarea pietei, topul monedelor va fi determinat de utilitatea lor , de problema pe care o rezolva in lumea reala. – Andrei Ursachi

Andrei Ursachi a mai declarat:

Din punctul meu de vedere in urmatorii ani xrp va schimba lumea financiara.  Cred ca este o oportunitate imensa, motiv pentru care am incercat in repetate randuri sa atrag atentia asupra acestui subiect.

 

XRP ar putea creste masiv in aceasta luna 

Pana la sfarsitului lunii iulie, SBI Japonia va lansa serviciul de crypto catre cei 23 de milioane de clienti al grupului. XRP va fi moneda de baza. XRP va fi folosita ca moneda de tranzitie pentru cei care vor dori sa achizitioneze alte monede.

 „When we do it, it will be number one in the blink of an eye ” -Kitao Yoshitaka CEO of SBI Group

Kitao Yoshitaka a postat pe twitter ca se asteapta ca pana la sfarsitul anului valoarea xrp sa atinga 10$. In acest moment pretul xrp este de 0.44$.

Daca ar fi sa luam in considerare ce zice unul din baronii Rothschild : „cumparati atunci cand este sange in strada” probabil acum este un moment foarte bun pentru a face investiiValuri in piata dupa succesul inregistrat de xRapid.

Criptomonitor recomanda sa faceti propia cercetare inainte de a face orice fel de investitii.

Pentru a investi in criptomonede sau alte actiuni, Criptomonitor recomanda aceasta platforma.

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Andrei Ursachi
Andrei Ursachi

Mă numesc Andrei Ursachi, sunt antreprenor în serie și Business Angel.
Ma pasioneaza domeniul criptomonedelor intrucat consider ca anvergura acestora este similara cu impactul pe care l-a avut internetul asupra lumii.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!