Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,458.04
-3.06%
2
XRP
XRP
$0.2932
-4.39%
3
Ethereum
Ethereum
$105.56
-5.91%
5
EOS
EOS
$2.246
-5.01%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.55
-9.00%
7
Litecoin
Litecoin
$30.944
-4.23%
8
TRON
TRON
$0.026816
-5.87%
9
Stellar
Stellar
$0.086121
-9.17%
11
Cardano
Cardano
$0.038101
-6.54%
13
Monero
Monero
$43.579
-6.00%
14
IOTA
IOTA
$0.2572
-3.83%
Latest Crypto Fear & Greed Index

VIDEO: Bitcoin Cash va fi acceptat de 70% dintre comercianții din Cipru

V

Pe 27 iulie, Roger Ver, co-fondatorul Bitcoin Cash, a lansat un videoclip pe canalul YouTube. El a discutat despre Rețeaua de Lightning și despre acceptarea BCH în Cipru. „Până în noiembrie vom avea 4 000 de comercianți, plăți autonome Bitcoin Cash, deoarece înțeleg că banii Bitcoin sunt Bitcoin real”. In clipul video s-a mai exclamat faptul că BCH este super rapid. Este mai ieftin și nu are problemele pe care le face Bitcoin [BTC]. Video integral in articol.

VIDEO: Bitcoin Cash va fi acceptat de 70% dintre comercianții din Cipru

Roger Ver vrea sa se extinda in zona insulara din Marea Mediterana

Co-fondatorul a mai spus că acest lucru indică faptul că aproximativ 70% din toate magazinele din Cipru vor accepta Bitcoin Cash. Întrebat dacă comercianții ar accepta Bitcoin Core pentru plăți, rezidentul Ciprului a spus: „Nu, nu mai are valoare, mă refer la modul în care a fost în anii precedenți”.

Potrivit lui Ver, Bitcoin Core nu mai este util pentru plăți și că Rețeaua de Lightning nu este chiar pregătită pentru utilizarea aplicațiilor de business. El a mai spus că BTC nu este nici măcar aproape de Bitcoin, care a fost descris în albumul lui Bitcoin.

La începutul anului 2018, un nou centru comunitar Bitcoin Cash a fost introdus în Cipru pentru a ajuta utilizatorii locali, dezvoltatorii și investitorii să utilizeze BCH.

Roger VER vorbeste despre provocarile Bitcoin Cash

Roger Ver a spus că volatilitatea pietei este un obstacol foarte mare de depășit, pentru ca oamenii să folosească mai des criptomonede.  Dar tot el a explicat ca BTH are atât de multe alte „caracteristici fantastice” . El a povestit că aceste caracteristici includ abilitatea de a trimite aceste criptomonede către oricine din lume, în principiu gratuit, fără a fi necesară înscrierea, fără bănci implicate și fără permisiunea guvernului. Din aceste motive, oamenii sunt dispuși să treacă peste volatilitate, deoarece alte caracteristici sunt utile, afirmă Ver.

RAZBOI IN DECLARATII: DAVID SCHWARTZ (XRP) VS. ROGER VER (BITCOIN)

CTO-ul Ripple și unul dintre arhitecții originali ai Ledgerului XRP, David Schwartz, a răspuns declarației lui Roger Ver despre XRP. Roger Ver, directorul executiv al Bitcoin, popular cunoscut sub numele de Bitcoin Jesus, a avut recent o reacție pe platforma social media, unde a spus ca ,,este discutabil dacă XRP este chiar o criptomoneda.”

În timpul unui interviu cu Omar, un binecunoscut YouTuber, Roger a vorbit despre investiția sa în compania Ripple. Roger a spus că, din punct de vedere tehnic, este a doua persoană care se implică în Ripple. Potrivit lui, Jed McCaleb, co-fondatorul Ripple și Stellar Lumens, acesta vorbit despre ideea din spatele Ripple.

Ideea din spatele XRP a fost aceea de a crea o versiune mai bună a lui Bitcoin [BTC], care nu are cerințe miniere, de vreme ce Jed a crezut că mineritul este risipitor. Acest lucru ar folosi mai puțină energie electrică. Și ar putea face tot ce poate Bitcoin într-un mod fiabil și incontrolabil. Din moment ce Bitcoin nu a reușit să obțină tracțiunea și întreaga capacitate de piață, Roger Ver a investit în Ripple.

Mai mult, Roger a spus că Ripple este mai bun decât sistemul bancar. De ce? Pentru ca utilizatorii nu trebuie să plătească „35 de dolari”. Pentru ce? Pentru a trimite o tranzacție transfrontaliera. Asta dacă aceasta va ajunge la adoptarea mainstream. Cu toate acestea, Roger nu crede ca Ripple este o criptomoneda descentralizata. Motivul? Pentru ca Ripple poate îngheța conturile utilizatorilor.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!