Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$4,437.12
-9.22%
2
XRP
XRP
$0.4332
-10.18%
3
Ethereum
Ethereum
$130.61
-12.39%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$225.81
-22.39%
5
Stellar
Stellar
$0.1935
-14.15%
6
EOS
EOS
$3.721
-8.75%
7
Litecoin
Litecoin
$32.975
-10.33%
9
Cardano
Cardano
$0.044701
-14.81%
10
Monero
Monero
$66.483
-8.85%
11
TRON
TRON
$0.013925
-12.00%
13
IOTA
IOTA
$0.3015
-15.17%
Latest Crypto Fear & Greed Index

VIDEO: Bitwage a lansat o firmă de consultanță cu focus pe zona ICO

V

Platforma Bitwage a apărut în 2011 ca un serviciu de salarizare complementar Bitcoin. Totodată, cu timpul Bitwage a devenit un serviciu de salarizare internațional. Recent reprezentanții Bitwage au lansat și o firmă de consultanță cu focus pe zona ICO. Firma a fost numită Inwage și e pregătită să-și crească rapid portofoliul de clienți având în vedere fluctuațiile masive din zona de cryptocurrency și volatilitatea crescută a pieței.

xrp

La nivel mondial, conceptul ICO oferă companiilor posibilitatea de a colecta sume de bani bani în blockchain de la masă cât mai largă de indivizi și entități digitale din toată zonele  globului. Din nefericire, protocolul este privit ca un proces complex, costisitor și riscant.  Inwage e gata să își valorifice expertiza în Blockchain și să se implice în oferirea de soluții personlizate și la cheie pentru toți cei care vor să testeze și să înțeleagă mai bine zona ICO. ”, a declarat un reprezentant Inwage.

Contextul e cât se poate de profitabil dacă ne gândim la situația world wide. Să nu uităm de exemplu că recent Coreea de Sud vrea să reinvestească în soluțiile de tip ICO.

Inwage se vrea un fel de guru în zona ICO

Inwage își propune să ofere atât servicii tehnice, cât și servicii de marketing, dar și servicii conexe. Vorbim aici inclusiv de componenta de dezvoltare a contractelor smart. Tot Inwage se va ocupa și de zona de audit și de crearea de site-uri web compatibile cu tehnologia blockchain.

Deși nou înființată, compania a înregistrat primul succes. Inwage a reușit să colecteze fonduri pentru Moria Token, primul client din portofoliu. Prin serviciile de consultanță implementate în blockchain, compania a crescut cu 40% marja clientului. În final clientul a ridicat 50 de milioane de dolari în ICO, client care are focus în zona de investiții și minerit cu metale prețioase. Compania are grijă să supervizeze și respectarea standardelor IT și de securitate.

Ether Inputs, un alt titlu al parteneriatului Bitwage și Inwage

Bitwage a lansat un al doilea serviciu, împreună cu firma Inwage numită Ether Inputs. Acest serviciu a fost creat pentru companiile care nu pot rula protocolul ICO din varii motive.  Dar care vor totuși vor să obțină conturi bancare pentru a plăti minerii din zona de blockchain. Compania oferă soluții Bitcoin și Ethereum, ca opțiuni de finanțare a salariilor, angajații fiind capabili să aleagă să primească o parte din salariu în monedă locală, precum și prin intrări Bitwage și Ether Inputs.

Tendințe în curs de dezvoltare și reglementare

Lumea ICO și reglementările din zona de cryptocurrency sunt concepte destul de complexe pentru companiile de pornire. Inwage, prin serviciile pe care le oferă vrea să reducă această prăpastie. Firma își calibrează serviciile pentru orice inițiat, fie el persoană fizică sau companie.

Fostul autor de reglementare din New York, Benjamin Lawsky, care a supravegheat inițiativa extrem de restrictivă a New York BitLicense, lucrează acum în sectorul privat ca consultant al firmei de tehnologie Axoni. Păstrând același registru, John McAfee de la McAfee Software, lucrează în prezent ca și consultant cripto pentru companiile noi care vor să tranzacționeze și taxează cu până la 100.000 de dolari.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!