Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$4,586.75
-8.53%
2
XRP
XRP
$0.4470
-9.17%
3
Ethereum
Ethereum
$137.69
-10.21%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$238.71
-30.62%
5
Stellar
Stellar
$0.2009
-11.62%
6
EOS
EOS
$3.748
-8.23%
7
Litecoin
Litecoin
$34.181
-6.87%
9
Cardano
Cardano
$0.047731
-9.96%
10
Monero
Monero
$68.097
-8.58%
11
TRON
TRON
$0.014696
-8.99%
13
IOTA
IOTA
$0.3139
-12.44%
Latest Crypto Fear & Greed Index

VIDEO: DX – Prima platforma de tranzactii cripto ce foloseste tehnologia NASDAQ

V

Dx exchange este ideala pentru cei care doresc sa tranzactioneze intens criptomonede intrucat nu exista comisione, singura taxa perceputa find  una fixa de 10$ lunar.

VIDEO: DX - Prima platforma de tranzactii cripto ce foloseste tehnologia NASDAQ

Platforma permite utilizatorilor, bancilor si fondurilor de investitii sa achizitioneze criptomonede. Observam asadar ca achizitia criptomonedelor devin tot mai sigura si mai usoara.

Cum funcționează DX eXchange?

Platforma de schimb va permite comercianților să achiziționeze cripto cu banii fiat, să tranzacționeze pe bază de token-token, precum și să transforme monedele înapoi în fiat și să le retragă.

Oricine poate investi intr-o criptomoneda. Nu stii ce sa alegi? Acceseaza site-ul www.criptomonitor.ro si aici vei gasi toate informatiile de care ai nevoie. Vrei mai mult? Lasa un comentariu la orice articol din rubrica crypto news, da subscribe acestei pagini sau lasa un mesaj pe adresa noastra de Facebook.

DX Exchange are toate reglementarile necesare pentru a opera in mai multe tari

Platforma DX exchange este puternic reglementată în mai multe jurisdicții ale UE. Bursa deține o licență de piață, precum și un custode în cadrul CECC și este listată în Estonia. Ambele jurisdicții ale UE operează în temeiul MiFID II.

Potrivit lui Daniel Skowronski, CEO și co-fondator al DX, un număr de administratori de active care caută servicii de custodie, au contactat schimbul pentru a explora posibila cooperare la un nivel mai amplu.

NASDAQ – SCURT ISTORIC

NASDAQ este o bursă electronică din Statele Unite ale Americii, pe care sunt listate aproximativ 3.200 companii. Numele provine de la National Association of Securities Dealers Automated Quotations. NASDAQ listează aproximativ 3.200 de companii. NASDAQ tranzacționează cel mai mare numar de acțiuni pe zi, comparative cu celelalte piețe de valori din Statele Unite.

NASDAQ are implementat un sistem de prețuri diferite de tranzacționare pentru diverse tipuri de clienți. Costul de tranzacționare scade pe masură ce volumul tranzacțiilor prin piața NASDAQ crește.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!