Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,460.76
-3.73%
2
XRP
XRP
$0.2922
-5.89%
3
Ethereum
Ethereum
$105.16
-8.15%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.32%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.67
-10.53%
7
Litecoin
Litecoin
$30.780
-6.56%
8
TRON
TRON
$0.026442
-9.78%
9
Stellar
Stellar
$0.087455
-9.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038417
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.423
-6.49%
14
IOTA
IOTA
$0.2569
-7.63%
Latest Crypto Fear & Greed Index

VIDEO: Eminem si alti rapperi vorbesc in hituri despre Blockchain si Bitcoin

V

Chiar daca putini observa si poate si mai putini inteleg, fenomenul cripto nu mai poate fi privit doar ca ceva de nisa. A inceput sa acapareze diferite domenii si zone. De la industria erotica la fotbal, de la zona jocurilor de noroc la muzica.  Mai nou, cunoscutul rapper Eminem a inceput sa foloseasca in melodiile sale elemente din Blockchain, Bitcoin si alte criptomonede.

VIDEO: Eminem si alti rapperi vorbesc in hituri despre Blockchain si Bitcoin

Eminem despre Bitcoin

Un nou cântec semnat de Eminem, „Not Alike”, disponibil pe Spotify, vorbeste despre lumea contemporana si despre noile tehnologii.

Eminem nu este primul rapper care vorbeste despre Bitcoin si cripto in melodii. În 2014, Toby Decap a scris o piesa cu genericul „Bine ați venit in blockchain”.  O melodie care vorbeste de puterea de corupere a monedelor fiat si problemele pe care le-au cauzat banii clasici pana acum. Cântecul spune că inflația este o taxă care jefuiește bani din valoarea sa și critica sistemul bancar pentru asta. Rapperii nu sunt singurii artiști care sunt interesati de bitcoin.

Film de la Hollywood planificat despre Blockchain

Criptocurrency este de așteptat să obțină una dintre cele mai mari creșteri ale vizibilității sale cu următorul film de la Hollywood, „Crypto”, care se ocupă de spălarea banilor, cu Alexis Bledel de la Gilmore Girls și Kurt Russell. Filmul include, de asemenea, informatii despre hacking și securitatea Internetului.

La sfarsitul anului trecut, dupa ce bitcoin a facut castiguri majore, un episod al emisiunii TV din SUA, „The Big Bang Theory” a purtat un complot bitcoin atunci cand personajele geeky au incercat sa gaseasca bitcoinul pe care l-au exploatat cu cativa ani mai devreme. Când își recuperează în cele din urmă laptopul pierdut, ei găsesc că bitcoinul a fost descărcat pe o unitate flash pe un keychain care a fost mult timp pierdut.

Muzicienii au fost cei mai atenți la criptocurrency de-a lungul anilor

Tatiana Moroz, cântăreță-compozitoare, a lansat anul trecut o monedă numită Tatianacoin cu un album. Inițial, a strâns fonduri în 2014 cu ajutorul lui Adam B. Levine de la Let’s Talk Bitcoin și a organizat un ICO prin intermediul CoinPowers. Misiunea ei fiind de a aduce împreună muzicieni și fani folosind tehnologia blockchain.

John Barrett, în 2016 a scris „Ode la Satoshi” în onoarea legendarului fondator al lui Bitcoin, pe care la numit o persoană care „a venit să salveze lumea”. Naomi Brockwell a scris în 2016 o melodie numită „Bitcoin Girl”, bazată pe „Uptown Girl” lui Billy Joel pentru a crește gradul de conștientizare.

În anul 2012, cântăreața Kryptina a pus o piesă „Te iubesc ca un cântec” de Selena Gomez pe care Kryptina intitulat-o „Te iubesc ca pe Bitcoin”. Cântecul a susținut virtuțile bitcoinului, inclusiv eliminarea cheltuielilor duble și criptarea.

În 2015, filmul „Dope” vorbeste despre un geek de liceu. Acel geek pe nume Malcolm, vorbește despre faptul că digitalizarea va fi singura monedă pe care o vor folosi oamenii. Cultura pop reflectă în mod clar conștientizarea crescândă a criptocurrency.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!