Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,469.33
-3.25%
2
XRP
XRP
$0.2947
-4.87%
3
Ethereum
Ethereum
$106.56
-6.26%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.63%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.38
-8.62%
7
Litecoin
Litecoin
$31.192
-4.53%
8
TRON
TRON
$0.026894
-8.08%
9
Stellar
Stellar
$0.087859
-8.50%
11
Cardano
Cardano
$0.038761
-6.03%
13
Monero
Monero
$43.577
-6.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2573
-6.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

VIDEO: Global Mining Pool – Noua tehnologie de mining pentru a obține Bitcoin (P)

V

Global Mining Pool este un concept disruptiv din zona cripto. Este o platformă care permite investitia într-o nouă tehnologie.

Originea acestei companii a început în Austria. Să nu uităm faptul că Austria este o țară care aduce cripto la mase. De la Bitcoin la Ethereum, de la XRP la IOTA, de la Bitcoin Cash la Litecoin. Începând cu data de 1 iulie 2018, în Austria este permisă achiziționarea multor criptomonede la peste 400 de sucursale poștale din toată țara.

VIDEO: Global Mining Pool - Noua tehnologie de mining pentru a obține Bitcoin (P)

Alți 1300 de parteneri din țară vând de asemenea cripto printr-o nouă inițiativă a băncii Bitpanda din Viena, una dintre cele mai importante schimburi de vânzare cu amănuntul din Europa pentru cumpărarea și vânzarea de criptomonede. Numai în Viena există peste 240 de locații și 176 de locații în Linz (capitala Austriei Superioare). Ce ne spune asta? Piața cripto se va extinde în următoarea perioadă. Iar acum este momentul să facem o schimbare, să facem o achiziție inteligentă în zona de mining, nu numai cumpărare și comercializare.

➡ Ce este un bazin minier in sfera cripto?

Grupurile miniere sunt grupuri de mineri care cooperează, care sunt de acord să împartă recompensele în blockchain proporțional cu puterea lor de hash. În timp ce piscinele miniere sunt de dorit de minerul mediu, deoarece acestea permit recompense mai ușor și le fac mai previzibile, din păcate, la acestea se concentrează puterea asupra proprietarului piscinei miniere, care deține controlul absolut.

Minerii pot totuși să aleagă să redirecționeze puterea lor de tip hashing la o altă piscină minieră oricând. În timp ce putem vedea care dintre bazinele miniere sunt cele mai mari, este important să înțelegem că puterea hash indicată spre un bazin minier nu este în mod necesar deținută de piscina minieră în sine.

Minerii de Bitcoin pot schimba cu ușurință piscinele miniere prin rutarea puterii lor de hash la o piscină diferită, astfel încât cota de piață a bazinelor se schimbă în mod constant.  Dimensiunea bazinelor miniere se schimbă în mod constant.

➡ De ce minerii sunt importanți?

Minerii Bitcoin sunt cruciali pentru Bitcoin și securitatea acestuia. Fără mineri, Bitcoin ar fi vulnerabil și ușor de atacat. Să nu uităm faptul că majoritatea utilizatorilor de Bitcoin nu minează.  Cu toate acestea, minerii sunt responsabili pentru crearea tuturor bitcoin-urilor noi și a unei părți fascinante a ecosistemului Bitcoin. Mineritul, odată realizat pe computerul de uz casnic, se face acum în mare parte în depozite mari, specializate, cu mult cost cu privire la echipament și factura electrică. Aceste depozite direcționează, de obicei, puterea lor de hashing către bazinele miniere.

➡ Global Mining Pool -viitorul tehnologiei este aici

Când alegeți Global Mining Pool alegeți un alt tip de mentalitate de a face afaceri. Cumpărați o licență pentru o tehnologie certificată. Global Mining Pool se bazează pe diversificare. Aceasta înseamnă că clienții își dau seama de o licență pe produs. În acest produs sunt incluse trei lucruri: mining, comerț și aeternumcoin.

În ceea ce privește mining-ul, Global Mining Pool are cea mai nouă tehnologie. În domeniul tranzacționării, Global Mining Pool are unul dintre cei mai buni comercianți din întreaga lume în echipa lor. Numele lui este Hendrik Klein din Germania. Fiecare client descoperă o cotă de aeternumcoin, atunci când cumpără un pachet.

Cu Global Mining Pool beneficiați de un curs de schimb independent. Nu contează dacă rata de schimb crește sau cade, puteți beneficia în orice caz! Pentru persoanele interesate de vânzare, Global Mining Pool oferă un program de bonus foarte impresionant.

Dacă vindeți pachetele pentru Global Mining Pool pentru prietenii și rudele dvs., puteți obține un venit foarte bun cu acest program de bonusuri. Fără investiții în echipamente, obțineți o licență a produsului și participați la viitoarea piață a tehnologiei de tip blockchain și a cripto-valutelor.

Pentru a oferi beneficii pe termen lung pentru clienți, Global Mining Pool lucrează îndeaproape cu partenerii lor strategici. Specialiștii lor analizează permanent și observă piața mondială și oferă oportunități pentru investiții operaționale noi. Acest lucru are ca rezultat un portofoliu de produse unic și inovator. Alege platforma Global Mining Pool. Vei iubi criptomoneda, mining-ul, tehnologia!

Vrei mai multe informatii despre aceasta platforma? Acceseaza acest link sau apeleaza acest numar de telefon. Emil Ardelean +436764060810

Articol sponsorizat realizat in parteneriat cu echipa Global Mining Pool.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!