Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,414.71
0.87%
2
Ethereum
Ethereum
$209.72
-1.12%
3
XRP
XRP
$0.3246
-1.66%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$427.42
-2.06%
5
EOS
EOS
$5.226
1.86%
6
Stellar
Stellar
$0.2072
-0.64%
7
Litecoin
Litecoin
$53.962
-0.74%
9
Cardano
Cardano
$0.072499
4.60%
10
Monero
Monero
$111.92
0.27%
12
IOTA
IOTA
$0.5337
-0.44%
13
TRON
TRON
$0.019840
0.68%
Latest Crypto Fear & Greed Index

VIDEO: Un brazilian a creat un aparat de cafea compatibil cu bitcoin

V

Ricardo Reis, un antreprenor brazilian a creat o mașină de cafea compatibilă cu Bitcoin. Practic device-ul hi-tech poate fi alimentat cu bitcoin, extrem facil. Antreprenorul a făcut asta ca să demonstreze că zona de criptocurrency are un imens potențial economic.  Pe youtube a fost încărcat un material al mașinii de cafea.  Aparatul este activat când o cantitate specifică de bitcoin este trimisă unui wallet conectat la acesta.

VIDEO: Un brazilian a creat un aparat de cafea compatibil cu bitcoin

Viitorul poate fi al plăților în criptomonede, inclusiv pentru o cafea

Așa cum se arată în video, aparatul are un cod QR care permite utilizatorilor potențiali să se conecteze. Apoi să trimită din wallte-ul lor și să plătească pentru cafea. Plata, așa cum explică antreprenorul printr-un post pe blogul personal, avertizează un dispozitiv conectat la internet care declanșează motorul mașinii.

Reis a menționat pentru un post local de știri că nu este un investitor profesionist în zona de cryptocurrency.  Dar a investit și investește și este atras de toate provocările care țin de această zonă.

Mașina de cafea a fost creată ca un semn, ca o analogie, ca o dovadă că se poate:

Am dezvoltat un dispozitiv care mărește puterea mașinii de cafea cu ajutorul tranzacțiilor Bitcoin pentru a studia și a te distra. Confruntarea cu tehnologia, pentru mine, pe lângă muncă, este un hobby. Intenția mea nu a fost de a crea ceva pentru a explora din punct de vedere comercial, am vrut pur și simplu să explorez capacitatea tehnologiei și să arăt altor oameni cum criptomoneda bitcoin poate fi transformată.

De la Bitcoin la cafea

Mașina în sine nu folosește BitNet’s Lightning Network (LN), deși Reis a menționat că intenționează să creeze una folosind tehnologia în curând. El a remarcat, totuși, că are un site în care este posibil să-l folosească pentru a plăti cafea și alte produse, astfel încât să poată testa LN. Din punct de vedere tehnic, antreprenorul a dezvăluit că utilizează un procesor Raspberry Pi și a codat mașina utilizând PHP.

Creația lui vine într-un moment în care piața de cryptocurrency pare să înceapă să  își revină după ce SEC a declarat că bitcoin și ethereum nu sunt titluri sigure. Declinul prețurilor la bitcoin,  de la aproape 20.000 de dolari la jumătatea lunii decembrie până în jurul valorii de 6.500 dolari, a fost cauzată de tranzacția cu contracte futures, potrivit analistului din Wall Street, Tom Lee.

Bitcoin de 250.000 de dolari în patru ani?

Tim Draper, un miliardar focusat pe investiții de capital, este unul dintre cei mai înverșunați investitori în cryptocurrency. Chiar dacă în prezent, în a doua jumătate a anului 2018, piața bursieră de cripto a scăzut cu peste 67%, Tim este optimist.

Potrivit ccn, Draper crede că prețul Bitcoin va ajunge la 250.000 de dolari până în 2022. El a povestit de perioada când a câștigat aproape 30.000 de BTC de la serviciul US Marshals în faimoasa licitație Silk Road. Vorbind cu publicația TheStreet, Draper a spus că recenta recesiune a pieței nu l-a determinat să-și schimbe viziunea.

„Vom continua să vedem Bitcoin că merge mai sus. Mi-am revizuit estimările de până la 250.000 de dolari. Asta se va vedea cam în patru ani. Practic vom vedea comerțul cu Bitcoin în jurul valorii de 250.000 de dolari în 2022. ” – Restul știrii aici

Sursa: www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

VIDEO: Un brazilian a creat un aparat de cafea compatibil cu bitcoin

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!