Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,314.43
-0.65%
2
Ethereum
Ethereum
$207.13
-0.93%
3
XRP
XRP
$0.3182
1.01%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$424.69
-3.44%
5
EOS
EOS
$5.034
-0.29%
6
Stellar
Stellar
$0.2047
-2.11%
7
Litecoin
Litecoin
$52.833
-1.64%
9
Cardano
Cardano
$0.070052
3.56%
10
Monero
Monero
$108.23
-2.92%
12
IOTA
IOTA
$0.5209
-2.73%
13
TRON
TRON
$0.019344
0.32%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Vitalik Buterin: Criptomonedele nu vor mai creste cu 1000x

V

Potrivit lui Vitalik Buterin, co-creatorul Ethereum, zilele de creștere de 1000x pentru cripto au disparut. Vitalik facea o paralela la modul cum se vedea 2017 în sectorul criptocurrency.

Vitalik Buterin: Criptomonedele nu vor mai creste cu 1000x

Cresteri pentru cripto cand si cat?

Vorbind  la Bloomberg, Buterin a subliniat că, în decembrie 2017, cunoașterea cripto și a tehnologiei blocurilor a atins punctul său înalt, când prețul cripto atingea nivelul maxim. Aici Vitalik s-a referit la Bitcoin, Ethereum, Ripple și Bitcoin Cash. In acea perioada criptomonedele au demonstrat o revenire între 10x și 300x.

„Spațiul de blockchain ajunge la punctul în care există un plafon în vedere. Dacă vorbiți cu o persoana educată medie în acest moment, probabil că a auzit de blockchain cel puțin o dată. Nu există nici o oportunitate pentru încă o creștere de 1.000 de ori mai mare. Trebuie sa fim realisti”, a spus el.

Piata cripto – de la balon speculativ la reglementare si mecanisme de protectie

Balonul speculativ al anului trecut a determinat marea majoritate să se intereseze de cripto ca o clasă de active emergente. În următorii ani, Buterin a declarat că industria se va concentra pe îmbunătățirea accesibilității sistemelor descentralizate, mai degrabă decât pe promovarea și acumularea de capital.

Buterin a explicat că strategia de promovare a tehnologiei de tip blockchain și a cripto către o bază largă de consumatori se află într-un impas și că este timpul pentru îmbunătățirea infrastructurii sistemelor descentralizate. Inclusiv a aplicațiilor (dApps) și a protocoalelor. De ce? Pentru a încuraja consumatorii să se angajeze in investitii sustenabile si pe termen lung.

„Du-te spre oamenii care sunt interesați de aplicațiile reale ale activității economice reale”, a afirmat el, adăugând că „această strategie de promovarea blocului de legături către o bază largă de consumatori se apropie de un punct mort”.

Ce se va intampla in viitor?

În următorii ani, pentru a ajunge la o adoptare adevărată, dezvoltatorii dApps vor trebui să se asigure că utilizarea sistemelor descentralizate este la fel de neîntreruptă și eficientă ca și platformele centralizate.

De exemplu, aplicații precum Peepeth, o alternativă descentralizată la Twitter, care a fost recent discutată pe Joe Rogan Podcast, impun utilizatorilor să trimită eter de fiecare dată când o informație trebuie transmisă.

Trecerea simplă de la numerar la cripto poate fi deja dificilă și provocatoare din punct de vedere tehnic pentru majoritatea oamenilor. Apoi, solicitarea utilizatorilor de a utiliza MetaMask pentru a procesa cripto pe un dApp prin intermediul rețelei Ethernet poate fi extrem de complicată pentru majoritatea utilizatorilor.

Schimburile descentralizate si viitorul lor

În ceea ce privește schimbul descentralizat de cripto a schimburilor de date, dl. Luis Luiz a declarat că, în viitorul apropiat, dApps va trebui să-și îmbunătățească interfața cu utilizatorul. De ce? Pentru a rafina și simplifica procesul de utilizare a sistemelor bazate pe blocuri.

„Utilizatorii nu sunt familiarizați cu schimburile descentralizate. Sunt mai familiarizați cu Binance sau Bittrex. De aceea am vrut să simplificam interfata pentru utilizator. Deci, nu ne concentrăm asupra aspectului descentralizat al acesteia. Ne concentrăm mai mult pe aspectul de utilizare a acestuia „, a declarat Luis. El a recunoscut că actualul UI al schimburilor descentralizate și dApps nu este suficient de eficient.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Adaugă comentarii →

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comentarii recente

Vitalik Buterin: Criptomonedele nu vor mai creste cu 1000x

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!