Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,431.40
-1.98%
2
XRP
XRP
$0.2896
-3.45%
3
Ethereum
Ethereum
$104.44
-4.09%
5
EOS
EOS
$2.211
-4.68%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.67
-5.45%
7
Litecoin
Litecoin
$30.585
-2.86%
8
TRON
TRON
$0.026599
-2.18%
9
Stellar
Stellar
$0.084565
-6.74%
11
Cardano
Cardano
$0.037563
-3.16%
13
Monero
Monero
$43.031
-3.26%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.55%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Vitalik Buterin: Platformele centralizate de exchange sper să ardă în IAD

V

Co-fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a declarat că ar dori să vadă platformele centralizate de exchange de criptomonede dispărute. „Mi-aș dori să ară în iad cât mai mult și mai curând posibil”.  El a făcut aceste declarații surprinzătoare în timp ce vorbea la evenimentul TC Sessions Blockchain 2018 din localitatea Zug,  din Elveția.

ascensiunea ripple

De ce e atât de supărat Vitalik Buterin?

Declarația lui Vitalik Buterin a venit în contextul unei întrebări din partea presei.

,,Personal, cred cu siguranță și sper ca platformele centralizate de exchange să ardă în iad cât mai mult și mai curând posibil. În practică, în special în ceea ce privește criza de la fiat la cripto, este foarte dificil de descentralizat deoarece, în cele din urmă, totul are legătură încă cu lumea fiat. Iar lumea fiat este cea care are doar intrări centralizate.

Există servicii valoroase care sunt furnizate acolo șși care sunt foarte greu de descentralizat. Știu asta. Dar asta nu înseamnă că nu îmi doresc altceva. Și chiar cred în asta.” A explicat Vitalik Buterin,

Vitalik a continuat să prezică faptul că, în ceea ce privește criptarea tranzacțiilor pentru alte criptomonede, soluțiile actuale vor deveni într-o zi la nivelul care trebuie. Motivul? Deoarece ele vor oferi o experiență simplă și directă de utilizare. Vorbim de ceva lipsit de înregistrare, de interfețe web și deschideri de cont. În opinia sa, lumea criptată va vedea tot mai multe astfel de schimburi descentralizate.

Cum vede viitorul zonei de cryptocurrency inventatorul Ethereum

Cu toate acestea, el și-a exprimat incertitudinea cu privire la opțiunea care va fi aleasă de comercianții de mari dimensiuni, comercianții profesioniști și comercianții cu frecvență înaltă. În opinia sa, chiar dacă schimburile centralizate nu vor disparea de tot așa cum își dorește, creșterea schimburilor descentralizate nu poate fi decât un lucru bun.

„… Putem să luăm, de exemplu, un personaj care are puterea ca aceste schimburi centralizate să aibă loc acolo unde vrea el. Acest personaj are această abilitate să decidă ce token-uri să devină mai mari doar prin decizia de a le enumera și apoi să perceapă aceste taxe de 10 milioane până la 15 milioane de dolari. Cu cât putem să scăpăm mai mult de această lume și să ne orientăm într-adevăr către ceva care satisface valorile blockchain-ului prin deschidere și transparență, cu atât mai bine „.

CONTEXT

În martie 2018, Binance, cel mai mare schimb valutar de criptomonede din lume, a anunțat că finalizează planurile de deschidere a unui schimb descentralizat. Huobi a anunțat, de asemenea, în iunie că intenționează să-și transforme întreaga platformă într-un schimb descentralizat.

OKEx a declarat și el recent public că are intenția de a crea o platformă de schimb descentralizată. Motivul? Tot mai mulți analiști continuă să pledeze pentru adoptarea modelului descentralizat. Lucrurile sunt foarte simple. O astfel de platformă asigură mai multă libertate de mișcare și independență.

VITALIK BUTERIN VREA SĂ MODIFICE PLATFORMA ETHEREUM

Vitalik Buterin vrea să vină cu modificări asupra platformei Ethereum.  Echipa de dezvoltatori din spatele companiei are în vedere posibilele update-uri și upgrade-uri de soft.

Referindu-se la zvonurile că astfel de planuri sunt în prezent în curs de revizuire, creatorul de ethereum, Vitalik Buterin, a declarat, vineri, într-o întâlnire a dezvoltatorilor de open source, că ideea este că echipa ar putea încerca să modifice anumite secvențe.

Restul informațiilor aici

Sursa: https://www.ccn.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!