Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,420.87
-1.70%
2
XRP
XRP
$0.2889
-3.17%
3
Ethereum
Ethereum
$104.94
-2.63%
5
EOS
EOS
$2.230
-3.62%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.23
-1.69%
7
Litecoin
Litecoin
$30.864
-1.04%
8
TRON
TRON
$0.026624
-4.43%
9
Stellar
Stellar
$0.083792
-6.70%
11
Cardano
Cardano
$0.037527
-2.67%
13
Monero
Monero
$43.105
-2.72%
14
IOTA
IOTA
$0.2542
-1.55%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Vrei să câștigi Bitcoin când te joci pe mobil ? În Japonia se poate

V

Compania japoneză de aplicații și jocuri mobile pe Android și iOS, GMO Internet Group, a dezvoltat o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să câștige criptomonede Bitcoin în timp ce se joacă diferite jocuri.

Vrei să câștigi Bitcoin când te joci pe mobil ? În Japonia se poate

Potrivit unui comunicat de presă, noua aplicație – CryptoChips – va fi inițial integrată cu un joc de luptă teritorial în timp real, dezvoltat, de asemenea, de OMG numit „Whimsical War”, un joc care va semăna cu varianta de mobil a Dota sau cu alte jocuri de genul.

Dacă alegi să joci jocul de pe un dispozitiv iOS sau Android începând cu luna august a acestui an, utilizatorii pot fi recompensați cu Bitcoin în funcție de clasamentul și misiunile obținute în cadrul jocului.

Gamification în zona de cryptocurrency

În loc să folosească protocoalele de mining pe dispozitive pentru a câștiga criptocurrency, jucătorii vor primi recompensele lor în Bitcoin direct de la companie. Firma și-a început operațiunile de mining în blockchain în decembrie 2017 și a stabilit, de asemenea, luna august, ca termen limită pentru lansarea serviciului în cloud pentru recompense.

Gigantul tehnologic a afirmat în anunț că speranța este de a încuraja publicul să se familiarizeze cu zona de cryptocurrency prin noua aplicație, deoarece utilizatorii vor trebui să folosească propriile lor protocoale de wallet pentru a primi și utiliza un Bitcoin.

Noul serviciu vine la doar o saptamana dupa un alt mare anunt. Atunci compania anunța lansarea primului cip de mining de Bitcoin de 7nm din lume. Vorbim practic de un device cu un termen limită de expediere stabilit pentru sfârșitul lunii octombrie 2018.

Japonezii și adicția lor față de jocurile pe mobil

Dacă analizăm contextual, mișcarea companiei este extrem de inteligentă. Strategia de busienss a ales cartea castigatoare. Mai ales dacă privim retrospectiv la ceea ce se întâmplă în Japonia în zona de jocuri pe mobil.

În primul rând, toată lumea știe că jucătorii japonezi sunt foarte serioși în ceea ce privesc jocurile de smartphone. Desigur, există și acolo jucători ocazionali care folosesc diferite aplicații. Există o masă care folosesc mobile app doar pentru a scăpa de plictiseală când stau în tren. Industria jocurilor mobile japoneze a avut al doilea cel mai mare venit din lume, în ciuda populației sale relativ mici.

Până la implementarea aplicației companiei GMO, există deja în Japonia o aplicație
numită Smart Game care oferă puncte userilor atunci când folosesc bani pe jocuri de smartphone. Aceste puncte sunt ulterior convertite în diferite produse pe iTunes și Amazon.

Povestea din spatele poveștii GMO Internet Group

GMO Internet Group este o companie cu sediul în Tokyo, și este lider de piață detașat în industria internetului. Compania ofă una dintre cele mai cuprinzătoare game de servicii de Internet din întreaga lume. Compania a fost fondată pe dorința de a aduce posibilitățile oferite de Internet cât mai multor persoane.

Mediul privat japonez tot mai atras de zona de cryptocurrency

Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG), cea mai mare instituție financiară din Japonia din punct de vedere al activelor deținute, și-a anunțat publică intenția de a avea o platformă de trading în zona de crytocurrency.

Line, o companie japoneză de chat cu peste 600 de milioane de utilizatori, a anunțat încă din ianuarie. Anunțul viza intenția companiei de a deschide o platformă pentru cryptocurrency care va opera în Japonia, Hong Kong și Luxemburg.

Sursa: https://www.coindesk.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!