Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,460.76
-3.73%
2
XRP
XRP
$0.2922
-5.89%
3
Ethereum
Ethereum
$105.16
-8.15%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.32%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.67
-10.53%
7
Litecoin
Litecoin
$30.780
-6.56%
8
TRON
TRON
$0.026442
-9.78%
9
Stellar
Stellar
$0.087455
-9.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038417
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.423
-6.49%
14
IOTA
IOTA
$0.2569
-7.63%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Walmart a solicitat un brevet pentru a construi un blockchain bazat pe AI

W

Pe un document publicat recent de catre USPTO, Walmart Stores Inc., o corporatie multinationala americana de retail, a solicitat un brevet care sa permita autentificarea pe teren pe baza unor roboti autonomi. Brevetul in cauza a fost depus de lanțul de supermarketuri din orașul Bentonville, Arizona la începutul anului.

Walmart a solicitat un brevet pentru a construi un blockchain bazat pe AI

Walmart interesat de blockchain

Primul semnal de autentificare include o primă cheie de blocare și al doilea semnal de autentificare include o a doua cheie de blocare a blocului. Prima și a doua cheie de blocare sunt configurate pentru a facilita confirmarea identității primului dispozitiv electronic autonom mobil și identitatea celui de- dispozitiv.”

Potrivit brevetului, Walmart intenționează să folosească o forță de roboți autonomi, care vor fi toți angajați pentru a face livrările într-un mod mai eficient. Sursele sugerează că Walmart intenționează să concureze cu Amazon în ceea ce privește rețeaua de vânzare cu amănuntul.

Brevetul mai dezvăluie un sistem în care mai mulți roboți vor fi reglați pentru a manipula transportul și livrarea unui pachet specific în diferitele zone ale lanțului de aprovizionare. Ca urmare, sistemul va fi programat să utilizeze semnale wireless pentru a comunica și verifica identitatea unui robot.

Walmart crede că dezvoltarea unui astfel de sistem ar crea o țintă pentru hackeri și de aceea o tehnologie distribuită ar fi utilă, protejând în esență sistemul de o posibilă amenințare.

Viitorul in retail sta in blockchain

„În unele exemple de realizare descrise mai sus, tehnologia blockchain poate fi utilizată. De exemplu, pentru a înregistra semnale de autentificare. Si informații de identificare pentru a facilita sau să rezulte din autentificarea în câmp între dispozitive electronice autonome. Unul sau mai multe dintre dispozitivele electronice autonome descrise aici pot cuprinde un nod dintr-un sistem de blocuri distribuite care stochează o copie a înregistrării blocului  „.

Walmart a solicitat în trecut un alt sistem de brevete care implică utilizarea tehnologiei blockchain. Acest sistem particular a asigurat că spațiul pentru validare a pachetelor a fost rezervat automat. Astfel încât comenzile au fost făcute numai în situațiile în care există o capacitate suficientă pentru o livrare.

COINBASE: TOT MAI MULTE UNIVERSITATI INCLUD IN PROGRAMA NOTIUNI DE BLOCKCHAIN

Analiza Coinbase a constatat mai multe. Asa a aflat ca din cele 172 de clase listate de primele 50 de universități din lume, 15% au fost oferite catre departamentele de afaceri, economie, finanțe și drept. Doar patru la sută din departamentele de științe sociale au deschis clase pe zona de antropologie, istorie și științe politice. In plus, toate clasele din zona economica au incluse in programe capitole intregi despre blockchain si criptomonede.

Printre clasele oferite de Universitatea Cornell în acest an se numără „Antropologia banilor”. Si „Introducerea în blockchain, criptomonede și contracte inteligente”. Acestea sunt doar două din cele 28 de cursuri de la școala Ligii Ivy legate de blockchain. Ele creează un registru permanent pe mai multe componente.

În timp ce Cornell a îmbrățișat fenomenul de blockchain mai mult decât alte școli, nu este deloc singur. In 2014, David Yermack, președintele departamentului de finanțe de la Școala de Afaceri Stern din New York, a oferit pentru prima dată cursul său privind blockchain și serviciile financiare. Atunci avea o clasa cu doar 35 de persoane. Azi are inscrise 355 de persoane și predă materiae în ambele semestre. Semn ca piata devine din ce in ce mai matura.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!