Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,423.77
-2.02%
2
XRP
XRP
$0.2890
-3.52%
3
Ethereum
Ethereum
$104.03
-4.29%
5
EOS
EOS
$2.216
-4.40%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.68
-4.84%
7
Litecoin
Litecoin
$30.479
-3.02%
8
TRON
TRON
$0.026282
-3.66%
9
Stellar
Stellar
$0.083855
-7.30%
11
Cardano
Cardano
$0.037303
-3.78%
13
Monero
Monero
$43.231
-2.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2521
-1.86%
Latest Crypto Fear & Greed Index

WAR FIELD, un shooter care ofera recompense bazate pe Ethereum gamerilor

W

Spre deosebire de CryptoKitties inofensiv, un nou shooter on-line numit WAR FIELD oferă teste mortale brutale pentru emblemele ERC20 GOLDER bazate pe Ethereum. Aceste recompense vor putea fi tranzacționate în mod liber.

Integrarea blocului în acest fel va permite oricărui jucător să își „moneze” abilitățile prin intermediul unui sistem de recompense, spun dezvoltatorii de jocuri. WAR FIELD este deja lansat în alfa, iar vânzarea tokenului GOLDER vine cu o reducere la etapa de pre-sales.

WAR FIELD VREA SA REVOLUTIONEZE GAMING-UL BAZAT PE CRYPTOCURRENCY

Echipa proiectului WAR FIELD estimează că piața jocurilor video la nivel mondial va fi în valoare de peste 100 miliarde USD în 2017 și va crește cu 10-12% în fiecare an. WAR FIELD este un shooter clasic, cu economia conceptului construită pe blockchain.

„Începem cu un shooter deoarece aceste jocuri de tip CS (Counter Strike) au cea mai mare cotă de piață din industrie”, spune Andrius Mironovskis, fondator și CEO al Field War.

WAR FIELD utilizează motorul de joc Unity, care permite gaming pe mai multe platforme. Jocul a fost deja lansat în alfa pentru PC, iar în conformitate cu harta rutieră a proiectului, va fi disponibil pe platformele PlayStation și Xbox în 2019, împreună cu versiunile mobile pentru Android și iOS.

WAR FIELD SI POVESTEA DIN SPATELE CONCEPTULUI

WAR FIELD se concentrează pe o competiție de luptă între jucători care folosesc arme de foc. Un jucător nou începe cu un cuțit și un pistol, dar poate cumpăra un echipament mai bun pentru a îmbunătăți un avatar.

Toate plățile în joc sunt realizate cu ajutorul GOLDER token (GLDR), elementul principal al economiei jocului. GLDR este un jeton utilitar pe blocul Ethereum care este folosit pentru accesarea jocului FIELD WAR și efectuarea de achiziții în joc între alte tipuri de tranzacții.

Jucătorii pot câștiga GLDR jucând jocul. De fiecare dată când un jucător rănește sau ucide un adversar, el sau ea primeste recompense o anumită sumă de jetoane GLDR de la adversar. Rezultatele mai bune dau mai multe jetoane. „Ce ar putea fi mai bine decât să fii plătit pentru a juca jocuri video? A fost visul jucătorului. Aici, la WAR FIELD, facem o realitate pentru oricine. Fie ca vorbim de un jucator expert sau casual. Datorita tehnologiei de blockchain, totul e mai simplu”, spune Mironovskis.

CUM FUNCTIONEAZA TOKENUL GLRD

Token-ul GLDR va fi folosit pentru a achiziționa bunuri în joc. Cum ar fi muniția, armele și armura, precum și elemente de stil sau accesorii pentru caracter. Utilizatorii vor folosi, de asemenea, jetonul ca o taxă pentru a introduce evenimente speciale, inclusiv turnee și alte competiții.

„Scopul este acela de a oferi tuturor o imagine corectă și un joc plăcut”, spune Mironovskis. „Așadar, vom fi potriviți jucătorilor pe baza abilităților și echipamentelor pe care le pot obține pe piața câmpurilor de război”.

În plus față de o echipă de dezvoltatori, WAR FIELD are consilieri care include „veterani din industrie”. Vorbim aici de nume precum Adalberto Bruno (Electronic Arts), Tom Frisina (Bally Technologies, Electronic Arts, Imagination Park Entertainment, thatgamecompany), Dylan Sharkey (LinkedIn), Scott Shirley (jucător profesionist: HALO și Call of Duty) și Benjamin Turshana (Electronic Arts, IGN, GameSpy).

„Cred că adoptarea acestui tip de platformă pentru achiziții în joc, câștiguri etc., pe lângă posibilitatea de a câștiga, de a face schimb, de a retrage, de a salva sau de a vinde jetoanele GOLDER prin intermediul rețelei Ethereum, poate revolutiona gameplay-ul clasic „.

Declaratia a fost facuta de Adalberto Bruno, expert în platforme mobile și ecosisteme digitale. Adalberto are in portofoliu 8 ani de director tehnic în cadrul Electronic Arts.

Vânzarea tokenului WAR FIELD va oferi la inceput cu până la 60% reduceri. Vorbim de etapa de pre-sales. Reducerea va scădea pe măsură ce vânzările vor progresa. Scopul final? Compania vrea sa faca 100 de jetoane GLDR în valoare de cel puțin 1 dolar. Totul până la sfârșitul vânzării. Odată ce vânzarea se termină, GOLDER va fi deblocat și complet tranzacționabil.

Sursa: https://www.ccn.com

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!