Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,472.35
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2958
-4.32%
3
Ethereum
Ethereum
$106.63
-5.95%
4
EOS
EOS
$2.260
-5.01%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.53
-8.24%
7
Litecoin
Litecoin
$31.263
-3.99%
8
TRON
TRON
$0.027243
-6.55%
9
Stellar
Stellar
$0.087994
-8.28%
11
Cardano
Cardano
$0.038816
-5.79%
13
Monero
Monero
$43.723
-6.20%
14
IOTA
IOTA
$0.2598
-4.75%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Waves, platforma unui fizician rus, revolutioneaza zona ICO. Cum raspunde piata?

W

În ciuda proliferării cripto și a ICO-urilor în ultimii 5 ani, procesul de realizare a unei ICO și de obținere a finanțării nu este încă la fel de simplu precum ar trebui să fie. Există reglementări complexe și zone de frictiune care îngreunează apariția modelului „crowdfunding” de finanțare inițială. Waves vrea sa revolutioneze asta la nivel global. Cum?

Waves, platforma unui fizician rus, revolutioneaza zona ICO. Cum raspunde piata?

Waves si un alt mindset cand vine vorba de ICO

Waves este o platformă (cu un simbol omonim) al cărei scop este de a rezolva problema ICO prin lansarea unei ZONE de tranzacționare descentralizata. Cum? Prin criptarea valutară și deschiderea mai multor gateway-uri între alte cripto și monedele fiat.

Echipa de la Waves intenționează să schimbe modelul „crowdsale” pentru a face mult mai puțin complicat pentru companiile care încearcă să obțină finanțare. Echipa operează din Elveția. Dar este condusă de ruși (directorul executiv, Sasha Ivanov, este un fizician instruit cu un trecut puternic în spațiul criptocurrency).

WAVES ICO a aparut în aprilie 2016, fiind emise 100 de milioane de token-uri. 85% din jetoane au fost trimise investitorilor ICO, iar restul s-au îndreptat către parteneri strategici, recompense pre-ICO, dezvoltare internă și marketing.

De atunci, s-au înregistrat progrese considerabile în puterea rețelei. DEX-ul lor a fost lansat în aprilie 2017, cu diferite gateway-uri (fiat și crypto) fiind dezvăluite în următoarele luni. Acest lucru a făcut mult mai simplu pentru a obține bani în cadrul schimbului, distrugând astfel barierele de finanțare pentru protocoalele emise pe platformă.

Care e modelul de business al WAVES

WAVES vizează numai ajutarea companiilor să obțină finanțare pentru proiectele lor și toată munca lor s-a concentrat pe acest obiectiv unic. Jetoanele trebuie să aibă o utilizare sau utilitate specifică pentru a-și justifica existența și tokenul Waves a fost conceput pentru a îndeplini această condiție.

Puteți plăti fie o fracțiune de WAVES pentru a transfera token-uri, fie pentru a cumpăra un jeton, sau puteți folosi  un WAVES pentru a crea un nou jeton în rețea. În plus, există recompense în rețea pentru deținătorii de jetoane bazate pe soldul lor de WAVES. Structura de stimulente este clară în acest protocol. Deținerea jetoanelor vă ajută să faceți comerț sau să creați jetoane, care este scopul platformei. Jetoanele pot fi, de asemenea, folosite pentru a rula contracte inteligente. Motiv pentru care mulți consideră că WAVES este un concurent al companiei Ethereum.

Waves in cifre cuantificabile

Valorile Waves se tranzacționează în prezent la aproximativ 1,70 USD, deși au atins valori de peste 16,00 USD. Această scădere bruscă a prețului poate fi în mare parte atribuită înșelătoriei de phishing care a avut loc în ultimele zile. Luna trecută au fost hackeri care s-au folosit de pașaportul CEO-ului. Acesta a fost reprodus fals și folosit pentru a obține accesul la domeniu și pentru a obține informațiile personale ale clienților.

În plus, Waves are în prezent cerințe limitate KYC. Permite utilizatorilor să comercializeze fără a fi furnizat informații detaliate de identificare. Acest lucru poate fi privit ca un lucru pozitiv sau un lucru negativ, în funcție de perspectiva fiecaruia. Da, este minunat că există puține obstacole în calea intrării. E un lucru bun. Waves este pentru oricine care ar dori să tranzacționeze. Dar este, de asemenea, probabil să atragă supravegherea autorităților de reglementare din SUA.

Scopul final este de a crea o rețea de jetoane noi. Care sunt toate interconectate și care pot fi tranzacționate. Waves are cu siguranță o forță de lucru. Cu toate acestea, odată cu această scădere recentă a prețului din cauza problemelor legate de securitate, ar putea fi un moment excelent de investitii in zona cripto.

Sursa: https://hacked.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!