Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.49
-3.69%
2
XRP
XRP
$0.2892
-7.02%
3
Ethereum
Ethereum
$104.76
-8.94%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.16%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.41
-10.86%
7
Litecoin
Litecoin
$30.754
-6.53%
8
TRON
TRON
$0.026472
-9.06%
9
Stellar
Stellar
$0.087199
-10.24%
11
Cardano
Cardano
$0.038012
-8.40%
13
Monero
Monero
$43.530
-5.44%
14
IOTA
IOTA
$0.2512
-9.41%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Wietse Wind, creatorul XRP TIP BOT: XRP este cea mai versatila criptomoneda

W

Creatorul XRP TIP Bot, platforma disponibila pe Android si iOS, spune că a ales sa dezvolte software compatibil cu XRP după ce a urmărit un interviu cu directorul Ripple. Wietse Wind a vorbit detaliat despre acest subiect in cadrul unui podcast numit Crypto Research. Acolo a adus argumente pro XRP. De asemenea, el a vorbit despre cum a început să intre în spațiul cripto și a fost inspirat să creeze Tip Bot.

Wietse Wind, creatorul XRP TIP BOT: XRP este cea mai versatila criptomoneda

Povestea din spatele XRP TIP BOT

Wietse a spus că a intrat în spațiul criptografic în 2010 sau 2011, când nu a existat prea multă hype despre el. El a spus că a aflat despre tehnologia blocurilor, când a început să exploateze propriul calculator.

El a spus că a început cu doar câteva rânduri de cod și că a continuat să exerseze creând proiecte XRPL. Wietse a adăugat că este încântat de XRP fata de oricare alta criptomoneda dintr-un motiv simplu. El crede ca modul în care este înființată tehnologia din spatele XRP permite multor pasionati sa codeze pentru xrp si sa creeze diferite platforme gen Xrapid. Potrivit lui, este ușor pentru dezvoltatorii web să dezvolte aplicații în lumea reală compatibile xrp.

XRP inseamna viteza

Wietse a continuat să spună că prin XRP nu trebuie să descarci întreaga istorie a blocului pentru a interacționa cu el. Fără dependențe, te poti conecta și începi să citesti sau să trimiti mesaje sau să efectuezi tranzacții, a declarat el. El a spus că există și alte criptomonede cu funcționalități similare, dar timpul de tranzacționare al XRP este de aproximativ 4 secunde și „acesta este momentul în care un consumator este dispus să aștepte confirmarea”.

Wietse a spus că deja are in derulare alte aplicatii care integrează registrul XRP și că a publicat câteva coduri pe GitHub. El a spus că a creat TipBot cu șabloanele disponibile pe registrul XRP și a publicat în noiembrie pe Reddit.

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE APLICATIA TIPBOT, DISPONIBILA PE GOOGLE PLAY SI APPLE STORE

Aplicatia folosește „etichetele” XRP pentru a desemna proprietatea, la fel ca unele dintre schimburile mai mari. Altfel spus, una dintre cele mai importante concepte din spatele modului în care Wietse a construit XRP Tip Bot este că un utilizator nu are nevoie să depună XRP. Ei pot primi doar câteva sfaturi pentru a se întoarce apoi și a începe să vorbeasca si cu ceilalti. Pot intra in contact cu comunitate, pot avea acces la informatii utile.

XRP este în prezent ideal ca si criptomoneda, deoarece valoarea sa este nominală în comparație cu alte monede cu un nivel scăzut de aprovizionare. WietseWind a creat conceptul utilizând o tehnică de dezvoltare bazată pe API. În cazul lui Reddit, acesta funcționa perfect și s-a confruntat cu o problemă foarte mică, atâta timp cât folosirea vârfului se conforma etichetei sub-reddit.

Acest succes i-a inspirat să încerce să scrie unul pentru Twitter. Twitter s-a dovedit a fi mai dificil, dar Wietse a perseverat, a rezistat problemelor cu dezactivarea cheii API și a depășit chiar și un blocaj complet de pe Twitter. Când a fost complet blocat de pe Twitter, a fost nevoie de o presiune colectivă din partea comunității XRP pentru a-și restabili contul. Și acum este greu de imaginat comunitatea Twitter XRP care funcționează fără XRP Tip Bot.

XRP Tip Bot va crea automat un cont XRP Tip Bot pentru acel cont social media care a primit un pont! Acesta a fost unul dintre conceptele care au dus la creșterea viralitatii XRP Tip Bot în timp. Articolul complet aici!

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!