Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,399.56
-2.33%
2
XRP
XRP
$0.2856
-4.33%
3
Ethereum
Ethereum
$103.98
-3.75%
5
EOS
EOS
$2.214
-4.27%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.07
-3.58%
7
Litecoin
Litecoin
$30.412
-2.76%
8
TRON
TRON
$0.026189
-5.44%
9
Stellar
Stellar
$0.082707
-8.10%
11
Cardano
Cardano
$0.037025
-4.07%
13
Monero
Monero
$42.713
-3.43%
14
IOTA
IOTA
$0.2498
-3.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

William Hinman: Moneda nativă a Ethereum nu este sigură

W

Un oficial de rang înalt al Comisiei americane pentru valori mobiliare și de burse a spus că eterul – moneda nativă a rețelei Ethereum – nu prezintă nicio garanție. Nu este o criptomonedă sigură. Este decizia SEC (Comisia pentru Securitatea tranzactiilor), conform liniilor directoare federale ale Statelor Unite ale Americii.

William Hinman: Moneda nativă a Ethereum nu este sigură

Anuntul  a fost făcut în cadrul Yahoo Finance Summit-ul. William Hinman, director al diviziei din cadrul SEC, a declarat că, cel puțin „așa cum structurat în prezent,“ eterul nu va fi reglementat ca o criptomonedă care prezintă garanție de către SEC.

Ethereum perceput ca o criptomonedă cu probleme de agențiile guvernamentale americane

„Când ne gândim la felul în care eterul funcționează astăzi, cel puțin, vedem o rețea foarte descentralizată . În starea sa actuală, nu vedem cum se poate reglementa valoarea”, a spus William.

El a menționat că, în ciuda modului în care eterul a fost emis inițial , printr-un protocol ICO, rețeaua a devenit suficient de descentralizată că nu mai are parte de control. Astfel, activele inițial vândute ca titluri de valoare au potențialul de a pierde această denumire pe drum.

Ethereum – Cum este privit azi și cum era privit

Ethereum era privită în America până de curând, ca fiind cea mai promițătoare platformă de tip blockchain din sectorul criptocurrency. Se spunea despre ea ca nici un alt protocol de blockchain-uri nu se apropie de potențialul și aplicabilitatea lui Ethereum.

în urmă cu cateva săptămani, pe protocolul Golem, utilizatorii erau stimulați să-și închirieze puterea de calcul pentru indivizi și întreprinderi care au nevoie de o putere de calcul masivă pentru a îndeplini sarcini intense, cum ar fi redarea CGI. În esență, Golem este un ecosistem descentralizat care permite utilizatorilor să împărtășească și să obțină bani din puterea lor de calcul.

Zawistowski, care conduce dezvoltarea și comercializarea lui Golem, a declarat că echipa sa de dezvoltare a construit aplicații de-a lungul rețelei de blockchain-uri Ethereum de la începuturile sale și de departe, Ethereum este cel mai promitator protocol blockchain în sectorul global.

„Ethereum este de departe cea mai promițătoare platformă și încă nu putem vedea una apropiată de ea. Bineînțeles că ne-ar plăcea să interacționăm mai mult cu blockchain-ul și odată cu balanța Ethereum, vom putea să o facem într-o manieră mai largă. Noi susținem și construim pe partea de sus a Ethereum-ului încă din primele sale zile.  declara Zawistowski pentru  publicatia TheNextWeb.

ETC are putere și brand în cryptocurrency

ETC este susținută de dezvoltatori în comunitatea de dezvoltare open-source, iar succesul ETC nu aduce beneficii unei singure organizații. Ripple și EOS sunt supravegheate de companii independente și private, inclusiv Ripple Labs și Block.one.

Lansarea transparentă a ETC și natura descentralizată a comunității de dezvoltare a fost un atu. Asta a determinat Coinbase să integreze în cele din urmă ETC. Asta in pofida ltor criptomonede cum ar fi XRP și EOS.

Brian Armstrong, CEO la Coinbase, a declarat că integrarea ETC este doar începutul. Vor mai fi si alte integrări în criptare. Pe termen mediu, compania va continua să adauge mai multe criptomonede și token-uri.

Anunțul oficial al echipei Coinbase a subliniat multe. Platforma va sprijini mai întâi standardele ERC20 și Bitcoin. Apoi va trece la alte criptomonede.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!