Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.32
-2.77%
2
XRP
XRP
$0.2938
-3.83%
3
Ethereum
Ethereum
$105.78
-5.21%
5
EOS
EOS
$2.246
-4.77%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.94
-8.15%
7
Litecoin
Litecoin
$31.022
-3.57%
8
TRON
TRON
$0.026963
-4.30%
9
Stellar
Stellar
$0.086193
-8.39%
11
Cardano
Cardano
$0.038120
-5.73%
13
Monero
Monero
$43.644
-5.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2579
-2.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

WIREX: In 12 ore am primit 2 milioane de dolari depozite in XRP

W

Wirex a anunțat astăzi, în contul lor de Twitter, că au primit peste 2 milioane de dolari depozite XRP în aplicația lor în doar 12 ore. În special, aplicația a lansat caracteristica pentru tranzacționarea XRP pe data de 24 a acestei luni.

WIREX: In 12 ore am primit 2 milioane de dolari depozite in XRP

WIREX SUSTINE XRP

Wirex este folosit într-o serie de cazuri de utilizare de cripto din întreaga lume deoarece oferă soluții pentru a cheltui criptomonedele în scenarii zilnice. Aplicația are o bază de utilizatori de aproape un milion de useri si deservește aproximativ 130 de țări.

În plus, oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și transfera aceste servicii intr-un card Visa sau MasterCard. Tot WIREX permite folosirea unui sim special care deschide întreaga piață de telefonie mobilă [mPOS] din întreaga lume.

Studiile arata ca piata mondiala de mPOS va creste

Cercetările indică faptul că piața mondială a mPOS se preconizează că va crește până la aproximativ 47,7 miliarde dolari până la sfârșitul anului 2025. Rata de creștere a acestei piețe se așteaptă să fie de aproximativ 35,40% anual până în 2025.

Piața pe care Wirex intenționează să o atingă este situată in aceasta marja. Motivul? Deoarece cardurile oferite de companie pot fi utilizate atât online, prin gateway-uri de plată, cât și în locații fizice.

Conectarea unui portofel de criptocurrency la o carte fizică oferă multe avantaje. În primul rând, utilizatorii pot utiliza cardul, la fel cum ar folosi o cartelă conectată la contul lor bancar. Chiar dacă soluțiile de custodie continuă să apară, experții afirmă că o integrare cu infrastructura existentă este esențială pentru avansarea folosirii cripto ca monede.

WIREX se pregateste DE EXTINDEREA UNOR OPERATIUNI

Blogul Wirex oferă un set de cazuri de utilizare a produsului care au fost înregistrate de companie. Wirex vede o mulțime de utilizare și în tranzacțiile transfrontaliere. Cardul Wirex permite utilizatorilor să efectueze tranzacții la nivel mondial cu taxe reduse de retragere și trimite Bitcoin și alte cripto către destinatarii din străinătate.

Adăugarea XRP permite avansarea acestor cazuri de utilizare, deoarece timpul de procesare pentru tranzacțiile XRP este aproape de 4 secunde. Acest lucru permite transferul rapid de fonduri prin Wirex către alte persoane care utilizează serviciul. În plus, Wirex vizează persoanele fizice care nu au acces la sistemele bancare tradiționale. Aplicația Wirex permite utilizatorilor să utilizeze cardurile virtuale și pentru plățile în USD online.

PLATFORMA SKRILL ACCEPTA TRANZACTII CU BITCOIN, LITECOIN, ETHEREUM SI BITCOIN CASH

Skrill, o platforma de payment, focusata pe plăți si schimburi cripto la costuri reduse, a anunțat că va permite utilizatorilor să cumpere și să vândă instantaneu Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum [ETH] și Litecoin [LTC]. În mod special, serviciul permite utilizatorilor să cumpere aceste cripto cu oricare dintre cele 40 de monede fiat disponibile în wallet-ul Skrill.

Skrill și-a făcut loc rapid în piața de plăți online. Platforma deservește în prezent peste 16 milioane de utilizatori. Skrill ofera servicii pentru multe valute de fiat diferite. Noua mișcare a lui Skrill deschide piața de cripto pentru utilizatorii care nu au reușit să o utilizeze în trecut.

Wallet-ul permite utilizatorilor să cumpere și să vândă cripto „cu doar câteva click-uri”. Procesele de serviciu sunt simplificate pentru cei ce dețin cripto. Deși schimbul nu a fost menționat de Skrill, serviciul nu oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și transfera criptocătre alți utilizatori. În plus, utilizatorii nu îl pot folosi pentru tranzacții comerciale și pot doar să cumpere și să vândă valutele.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!