Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,424.23
-1.48%
2
XRP
XRP
$0.2897
-2.40%
3
Ethereum
Ethereum
$105.25
-1.70%
5
EOS
EOS
$2.239
-3.25%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.13
-1.07%
7
Litecoin
Litecoin
$30.881
-0.68%
8
TRON
TRON
$0.026877
-4.02%
9
Stellar
Stellar
$0.083635
-6.58%
11
Cardano
Cardano
$0.037709
-2.07%
13
Monero
Monero
$43.153
-2.84%
14
IOTA
IOTA
$0.2552
-0.44%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cum sa investesti in XLM

C

In urma cu un an imi doream sa am in portofoliul meu cele mai cautate criptomonede din lume. Voiam sa investesc in criptomonedele care schimba lumea, criptomonede precum XRP, BITCOIN, NEO, STELLAR…

Am aflat atunci ca procesul era destul de anevoios si optiunile limitate.

Lucrurile s-au mai schimbat in ultimul timp. Am descoperit o platforma care iti permite sa investesti in principalele criptomonede din lume. Mai mult de atat, tot aici vei putea investi atat in piata Forex cat si in cele mai de succes companii din lume..

Ce este eToro:

Cum sa investesti in XLM

eToro este o platforma de tranzactionare accesibila care incorporeaza elementul social in investitii. Au intrat pe piata in 2006 si acum sunt cea mai mare retea de investitii din lume cu o comunitate de 4,5 milioane de utilizatori din peste 160 de tari.

Cea mai unica caracteristica a eToro este probabil „CopyTrader”. Acest lucru va permite sa va setati contul precum alți utilizatori si sa vedeti in mod clar istoricul lor de tranzacționare, inclusiv cat de mult au facut sau au pierdut in orice perioada aleasa de catre voi. Daca gasiti pe cineva care are succes si castiguri considerabile, aveti posibilitatea sa alocati o suma de fonduri pentru a actiona automat dupa setarile acestuia.

Un alt plus major este „News Feed-ul” similar cu cel din Facebook, doar ca aici se discuta doar despre criptomonede. Astfel vei fi mereu informat si vei stii ce se intampla in acest domeniu.

Poti deschide un cont dand click aici.

Sa incepem:

Cum sa investesti in XLM

De ce sa investim in XLM?

[wpcrypto_chart coin=”XLM”]

Fiind una dintre cele mai avansate companii antreprenoriale din industrie, Stellar se mandreste cu 30 de ani de inovare, integritate si creativitate. Stellar este un operator de retail care a castigat premii si, ca atare, lucreaza pentru continuarea cresterii si a succesului nu numai in interior, ci si pentru toti partenerii de vanzare.

Standardele Stellar exista pentru ca viziunea noastra este de a crea experienta optima de cumparaturi pentru calatorii din aeroport. Este evidenta in designul fiecarui magazin, serviciul prietenos oferit de personalul nostru dedicat si selectia si pretul marfurilor noastre pe trend. XLM este o platforma care leaga bancile, sistemele de plati si oamenii. Stellar este o infrastructura de plati cu sursa deschisa. Permite facilitarea rapida si tranzactiile fiabile cu mai multe valute si active.

Echipa Stellar

Stellar, stimuleaza oportunitatea de crestere pentru membrii echipei. La Stellar, impartasim o misiune comuna, un scop central si valori de baza, iar abilitatea noastra de a inova si de a executa rapid este rezultatul efortului nostru.

In cazul in care nu am fost destul de convingator, uite 5 motive pentru a investi in XLM:

https://youtu.be/CRL-Yhw0NSM

Cum sa investesti in XLM:

Dati click pe „Trade Markets”, apoi pe „Crypto”, apoi alegem XLM.

Cum sa investesti in XLM

Sa presupunem ca vrem sa cumparam monede XLM, sa spunem ca vom investii 200 de dolari. Doar faceti clic pe „XLM” pentru a afisa o diagrama care arata preturile monedei pe parcursul ultimului an. Puteti modifica perioada afisata prin marirea si micsorarea imaginii.

Cum sa investesti in XLM

Daca doriti sa investiti in XLM dati click pe „TRADE” in coltul din dreapta sus.

Apoi introduceti suma (de ex., 200$) si dati click pe „Set Order”.

Cum sa investesti in XLM

Asta e! Acum ai investit 200 de dolari in XLM.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Robert Tudor

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!