Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,477.47
-3.06%
2
XRP
XRP
$0.2964
-4.39%
3
Ethereum
Ethereum
$106.95
-6.00%
4
EOS
EOS
$2.255
-5.47%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.53
-8.58%
7
Litecoin
Litecoin
$31.328
-4.21%
8
TRON
TRON
$0.026988
-7.81%
9
Stellar
Stellar
$0.088886
-7.45%
11
Cardano
Cardano
$0.038764
-6.03%
13
Monero
Monero
$43.727
-6.15%
14
IOTA
IOTA
$0.2588
-5.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

XRP disponibil in peste 21.000 de locatii World Wide, datorita Netcoins

X

XRP a fost listat recent pe Netcoins. Datorita acestui aspect, XRP este disponibil pentru cumpărături în peste 21000 de locații cu amănuntul. Desi piata este in scadere dramatica din nou, Mark Binss, directorul Netcoins, un furnizor Virtual Bitcoin ATM pentru magazinele de retail, a anunțat că a inclus pe platforma XRP [XRP].

XRP disponibil in peste 21.000 de locatii World Wide, datorita Netcoins

XRP in peste 21.000 de magazine?

Acest lucru înseamnă că XRP va fi ușor disponibil pentru cumpărare în țările de top precum Canada, Europa și Australia. Clienții pot achiziționa moneda la peste 21000 de locații cu amănuntul în aceste țări. În plus, moneda este de asemenea disponibilă pentru cumpărarea imediată la biroul de tranzacționare „Over-the-Counter” [OTC].

Netcoins este o firmă care dezvoltă software. Vorbim de software care se concentrează pe furnizarea unui mod convenabil de plata. Prin netcoins clienții pot să cumpere și să vândă cripto și să investească prin intermediul serviciului de brokeraj. Înainte de listarea XRP [XRP], platforma a afișat Litecoin [LTC] pe platforma lor pana săptămâna trecută.

În prezent, împreună cu adăugarea XRP [XRP], monedele de top listate pe platformă sunt: Bitcoin [BTC], Litecoin [LTC], XRP [XRP] și Ethereum [ETH]. Recent, Bittrex, una dintre cele mai mari platforme de schimb din întreaga lume, a anunțat că va lista XRP in pereche cu USD.

Mai mult, comunitatea XRP a apelat la Binance, cea mai mare platformă de schimb în ceea ce privește tranzacționarea, pentru a face XRP criptomoneda lor de bază. Potrivit CoinMarketCap,  XRP [XRP] se tranzacționa sub 0.30 dolari in ultimele 24 de ore, cu un plafon de piață de 11 miliarde de dolari. Moneda a înregistrat o scădere cu peste 28% în ultimele 7 zile și aproape 1% în ultimele 24 de ore.

MICHAEL ARRINGTON, FONDATOR TECHCRUNCH: XRP ESTE MAI BUN DECAT BITCOIN SI ETHEREUM

El a spus că piața coreeană este „puțin opacă pentru occidentali”. Deși este mai ușor să vizitezi, uneori e greu să faci afaceri în țară. Compania caută modalități de a face mai multe tranzacții în Coreea.

El a mai spus că 40% dintre coreenii care lucreaza in companii in zona hi-tech si nu numai dețin criptomonede.  ,,In niciun alt loc din lume nu exista acest gen de absortie. Aceasta înseamnă că oamenii pot încerca noi lucruri în țară și pot obține efecte de mai ușor decât orice alt loc din lume.” A declarat Arrington.

Michael Arrington explică în continuare motivul pentru care firma de tip hedge fund a ales XRP drept criptocurrency primar pentru fondul lor. El a spus că, deoarece acestea sunt un fond de acoperire împotriva riscurilor criptate, au vrut să fie prima firmă de fond de hedging care domină în criptocurrency și nu în USD sau în alte monede fiat.

„XRP este cel mai bun. De ce? Pentru ca firma de hedging ca să domine în criptocurrency, are nevoie de viteze ultrarapide de transfer. XRP este mai bun nu pentru că nu este un pic mai centralizat decât Bitcoin și are detractori și mulți oameni în Statele Unite. Ideea e simpla. Nici cu Bitcoin, nici cu Ethereum nu poti să muți niște bani foarte repede și foarte ieftin. Nu este nimic mai bun decât XRP ”

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!