Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,455.14
-3.85%
2
XRP
XRP
$0.2889
-7.10%
3
Ethereum
Ethereum
$104.39
-9.24%
5
EOS
EOS
$2.216
-7.41%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.98
-11.16%
7
Litecoin
Litecoin
$30.730
-6.52%
8
TRON
TRON
$0.026429
-9.31%
9
Stellar
Stellar
$0.086887
-10.53%
11
Cardano
Cardano
$0.038024
-8.35%
13
Monero
Monero
$43.607
-5.24%
14
IOTA
IOTA
$0.2505
-9.58%
Latest Crypto Fear & Greed Index

XRP isi extinde sfera de influenta. Ripple are un parteneriat cu CIMB, a V-a cea mai mare banca din Asia de Sud-Est

X

Ripple dezvăluie un nou parteneriat cu una dintre cele mai mari bănci din Asia, pe măsură ce XRP înregistrează oficial un avant la nivel de operatiuni in Asia. Grupul CIMB, al cincilea cel mai mare grup bancar din Asociația Națiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) cu zece națiuni, va utiliza rețeaua de bănci și instituții financiare a Ripple pentru a-și putea activa plățile transfrontaliere instantanee.

XRP isi extinde sfera de influenta. Ripple are un parteneriat cu CIMB, a V-a cea mai mare banca din Asia de Sud-Est

CIMB a pariat pe Ripple si XRP

Potrivit lui Ripple, CIMB este una dintre primele bănci care utilizează tehnologia blockchain într-o regiune în care plățile sunt din punct de vedere istoric lente și eficiente.

Soluția bazată pe blocuri a Ripple a fost implementată pentru a îmbunătăți produsul de remitere al companiei CIMB numit SpeedSend. Acest serviciu permite clienților să trimită și să primească bani cu creditarea directă a contului și colectarea rapidă a numerarului. Îmbunătățirea face un upgrade la accesul acestora la transferurile transfrontaliere de pe tot globul – atât în ​​străinătate cât și pe alte continente. Aceasta permite deja remitențe pe coridoare precum Australia, SUA, Marea Britanie și Hong Kong.

Avantajele operative ale XRP

Directorul executiv al CIMB Tengku Dato, Sri Zafrul Aziz, spune că tehnologia Ripple va transforma fundamental modul în care se efectuează plățile transfrontaliere.

Această soluție inovatoare de tip blockchain va revoluționa remitențele transfrontaliere internaționale. Este un testament al eforturilor continue ale CIMB de a-și îmbunătăți oferta de servicii bancare prin furnizarea de soluții rapide și rentabile clienților noștri din cadrul ASEAN”.

Potrivit datelor furnizate de Banca Mondială, remitențele din Asia de Sud-Est sunt estimate să atingă 120 miliarde USD în 2018. Rețeaua CIMB cuprinde 15 țări, cu 850 de sucursale și 13,5 milioane de clienți.

Între timp, XRP a fost oficial listată pe Coinbase Custody, o platformă menită să ofere investitorilor instituționali o modalitate sigură de a stoca cantități mari de criptocurrency.

XRP TipBot a introdus un update important pentru cei care folosesc ANDROID

Wietse Wind, creatorul serviciului de micropayments XRP Tip Bot, a vorbit recent despre o actualizare de aplicație a platformei – 1.3.0 care pentru Android. În ceea ce privește lansarea sa pentru utilizatorii de iOS, Wind a declarat că utilizatrii ar putea trebui să aștepte puțin mai mult pentru ca actualizarea să devină live. Cu toate acestea, el nu a anunțat încă noua funcție adăugată în această actualizare.

Aplicația XRP Tip Bot a văzut un succes imens după ce a primit aprobarea de la agregatori majori cum ar fi magazinele Google și Apple. Este un serviciu de plată care permite utilizatorilor să-și sfătuiască membrii familiei, prietenii, cunoștințele, artiștii preferați sau alții în legatura cu XRP. Utilizatorii pot conecta, de asemenea, dispozitivele lor Twitter, Reddit sau Discord cu aplicația și pot trimite și primi fonduri XRP prin intermediul platformelor menționate.

Statisticile privind activitatea utilizatorilor pe XRP Tip Bot s-au îmbunătățit de-a lungul timpului. În prezent, platforma are peste 2000 de utilizatori activi. În plus, a depășit ieri reperul de 10 k, în care creatorul a sărbătorit chestiunea anunțând-o pe contul său Twitter.

În rapoartele recente, comunitatea XRP pare să fie amestecată cu multe știri legate de adoptarea cripto prin multe surse, de exemplu, serviciul de transferuri transfrontaliere xRapid, construit de Ripple și XRP Tip Bot, serviciul de micropayment construit de dezvoltatorul Wietse Wind.

Sursa: dailyhodl.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!