Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,466.14
-3.57%
2
XRP
XRP
$0.2922
-5.90%
3
Ethereum
Ethereum
$105.14
-8.14%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.25%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.69
-10.50%
7
Litecoin
Litecoin
$30.781
-6.53%
8
TRON
TRON
$0.026475
-9.68%
9
Stellar
Stellar
$0.087545
-9.01%
11
Cardano
Cardano
$0.038442
-7.09%
13
Monero
Monero
$43.388
-6.59%
14
IOTA
IOTA
$0.2569
-7.60%
Latest Crypto Fear & Greed Index

YAHOO Finance a integrat Bitcoin, Ethereum si Litecoin Trading

Y

BTC continuă să tranzacționeze în apropierea punctului de preț de 6.800 de dolari, potrivit indicelui prețului Bitcoin al Cointelegraph, după ce a rupt pragul de 7.000 de dolari pe 28 august. Yahoo Finance a luat o decizie strategica importanta si a decis sa integreze in platforma informatii despre Bitcoin, Ethereum si Litecoin.

YAHOO Finance a integrat Bitcoin, Ethereum si Litecoin Trading

YAHOO Finance a integrat Bitcoin, Ethereum si Litecoin Trading

ETH tranzacționează în jur de 277 USD la ora presei, în scădere cu 1,36% în ultimele 24 de ore, observând schimbări nesemnificative ale prețului pe zi. Ieri, 28 august, ETH a inregistrat prima crestere majora a performantei preturilor, dupa ce saptamana trecuta a ajuns la o scadere intre 270-280 de dolari.

LTC tranzacționează în prezent în jur de 59 USD, în scădere cu 1,74% în aceeași zi, potrivit CoinMarketCap. Capitalul total de piață al Altcoin este de aproape 3.6 miliarde dolari, în timp ce volumul de tranzacționare în ultimele 24 de ore a totalizat în jur de 222 milioane dolari.

În luna martie, gigantul japonez Yahoo a anunțat că va deschide un schimb de cripto „în aprilie 2019 sau mai târziu”. Yahoo Japan urma să cumpere 40% din BitARG Exchange Tokyo în aprilie și să trimită imediat directori pentru a pune bazele unui schimb.

JAPONIA VREA SA FIE MAI PERMISIVA CU TOT CE INSEAMNA CRYPTOCURRENCY

În mod tradițional, autoritățile japoneze au preferat să nu-și asume niciun risc. Mai ales în legitimarea noilor clase de active și a piețelor emergente. Motivul? Pentru a se asigura că o platformă nu este oferită infractorilor. Sau gruparilor focusate pe spalare de bani și sindicatelor din zona de crima organizata.

Cu toate acestea, abordarea de reglementare conservatoare față de sectorul financiar și piețele emergente a determinat în mod inevitabil Japonia să se abată de la prima linie a dezvoltării tehnologice și a inovării.

În consecință, Mori a stabilit o strategie nouă și mai agresivă pentru a privi piețele emergente, noile tehnologii și clasele de active.

Leo Lewis, corespondent la Tokyo pentru FT și analist financiar cu sediul în Japonia, a subliniat. In ultimii ani, Japonia a inceput un program național de licențiere pentru cripto-schimburi. Mori și echipa sa de reglementare s-au concentrat asupra implementării politicilor. Acele politici care pot crea un ecosistem mai bun pentru companii noi și companii inovatoare.

Japonia si viziunea ei despre cripto

„Domnul Mori știa, în mod intim, că sectorul financiar din Japonia a căzut. Mai ales în domeniul IT, al fintech-urilor, al blockchain-urilor. Trebuie să fi fost tentant să se suprapună pe o criză de ambiții naționale preexistente. Vorbim de o strategie centrata pe start-up-uri, fintech și încurajând mai mult aceasta zona”, a explicat Lewis.

Mori vede Japonia ca a căzut în spatele țărilor vecine precum China și Coreea de Sud. In ce domenii? In industriile tehnologiei, fintech-ului și criptocurrency. Motivul? Datorită în principal unor reglementări prea stricte și impracticabile.

Asta au determinat Agenția de Servicii Financiare (FSA) și alte agenții financiare locale să revizuiască reglementările existente cadru.  Si să creeze noi politici pentru a îmbrățișa întreprinderile noi.

Abordarea în perspectivă a lui Mori și a FSA a permis Japoniei să se transforme în cea mai mare piață de cryptocurrency din lume.  Japonia depăseste cu ușurință SUA și Coreea de Sud.

Potrivit companiei CryptoCompare, piața japoneză reprezintă mai mult de 62% din tranzactiile cu criptomonede. Este o piata de trei ori mai mare decât SUA.

Sursa: https://cointelegraph.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!