Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,449.09
-2.30%
2
XRP
XRP
$0.2921
-3.34%
3
Ethereum
Ethereum
$105.38
-4.10%
5
EOS
EOS
$2.243
-3.93%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.07
-6.51%
7
Litecoin
Litecoin
$30.905
-2.69%
8
TRON
TRON
$0.026871
-1.65%
9
Stellar
Stellar
$0.085426
-6.86%
11
Cardano
Cardano
$0.037942
-3.58%
13
Monero
Monero
$43.544
-3.82%
14
IOTA
IOTA
$0.2559
-1.14%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Yoni Assia, CEO eTORO deține Bitcoin, Ethereum, NEO, Stellar, Cardano și XRP

Y

Directorul executiv al eToro, Yoni Assia, a declarat într-un interviu că platforma de tranzacționare a acțiunilor a obținut un profit de 1000% în ultimul an. De asemenea, el a vorbit despre crearea unei platforme de schimb de criptomonede care să vizeze investitorii instituționali.

Yoni Assia, CEO eTORO deține Bitcoin, Ethereum, NEO, Stellar, Cardano și XRP

eTORO vrea și știe să se extindă. Ce se va întâmpla cu piața de criptomonede

Platforma a crescut de la 3,5 milioane în 2014 la aproximativ 10 milioane în prezent. eTORO și-a înmulțit veniturile de cinci ori în 2017. În scopul „democratizării piețelor financiare”, eTORO urmărește în mod direct piața criptocurrency.

Planul include, de asemenea, un birou de tip „over-the-counter” pentru tranzacții cu cantități financiare mari, așa cum s-ar aștepta de la un investitor instituțional.

În special, platforma de tranzacționare a ridicat 100 de milioane de dolari în luna martie în timpul rundei de finanțare. Analiștii au prezis că platforma ar putea fi evaluată la 1 miliard de euro într-o ofertă publică inițială [IPO], chiar dacă piața criptocurrency prezintă o volatilitate extremă în prezent.

ASSIA interesat de ofertele de tip IPO și ICO

Cu toate acestea, Assia a declarat că ar putea lua în considerare opțiunea de a lansa atât  IPO, cât și o ofertă ICO [Initial Coin Offering]. El a declarat că ar face acest lucru „în același timp, unul după altul”.

Interesant este că 42% din portofoliul lui Assia se află în criptomonede. Acesta deține 27,8% în Bitcoin [BTC], 19,10% în Ethereum [ETH], 3,4% în NEO [NEO] și 2,5% în Stellar Lumens [XLM] [EOS], moneda ADA a Cardano și XRP [XRP].

Assia a declarat că este un adevărat credincios în criptocurrency și blockchain. El a elaborat, spunând că token-urile pot fi emise într-o formă care reprezintă active financiare tradiționale de la aur la acțiuni. Acest lucru, a spus el, va facilita comerțul la nivel global.

Mai mult, o expansiune americană se află deja planificată, a declarat Assia. De asemenea, el a numit Japonia o „piață cu un imens potențial cripto” în timp ce vorbea despre posibilele planuri de expansiune. Filiala australiană existentă a eToro va fi, de asemenea, dezvoltată, a declarat Assia.

ETORO – PLATFORMA AUTORIZATA SA VANDA CRIPTOMONEDE IN UNIUNEA EUROPEANA

eToro este cea mai populară platformă online de tranzacționare. Prin intermediul acestei platforme, atât cei experimentați, cât și începătorii, au acces la un news feed unde sunt postate de catre comunitate cele mai noi stiri filtrate in functie de portofoliul detinut. eToro este apreciat pentru un sistem nou de tranzacționare online, numit CopyTrader.

Functia de copy trader Permite celor fără experiență să tranzacționeze valute. Acestia pot de asemenea sa tranzactioneze aur. Sau, daca sunt atrasi de piata de energie si hidrocarburi, pot tranzacționa petrol. Toate tranzacțiile sunt conectate și listate la piața financiară internațională. Și funcția de CopyTrader e conectată la piața internațională.

Ai rapoarte lunare și anuale, unde vezi performanțele fiecărui trader și poți să alegi să-i copiezi pe cei mai performanți. Puteți de asemenea să investiți în acțiuni la diverse companii celebre, ca Apple, Google, Facebook, sau chiar în moneda Bitcoin.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!