Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.64
-3.76%
2
XRP
XRP
$0.2931
-5.65%
3
Ethereum
Ethereum
$105.38
-8.19%
5
EOS
EOS
$2.225
-7.30%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.88
-10.51%
7
Litecoin
Litecoin
$30.743
-6.89%
8
TRON
TRON
$0.026325
-10.25%
9
Stellar
Stellar
$0.087520
-9.31%
11
Cardano
Cardano
$0.038502
-7.08%
13
Monero
Monero
$43.333
-6.48%
14
IOTA
IOTA
$0.2563
-8.00%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Yoni Assia, eToro: Bitcoin ETF nu va avea un impact major asupra pietei

Y

Recent, liderul cripto-influent, Ran Neu-Ner, gazda Crypto Trader, a intervievat pe Moshe Hogeg, CEO al Sirin Labs, Daniel Peled, CEO al Orbs, Yoni Assia, fondator și CEO al eToro și Yaniv Feldman, CEO Alfa. Vorbitorii au discutat despre ETF-ul Bitcoin și despre influența lui pe piața cripto.

Yoni Assia, eToro: Bitcoin ETF nu va avea un impact major asupra pietei

Bitcoin ETF si viitorul cripto

Ran Neu-Ner a inceput discutia cerandu-le vorbitorilor cat de importanta cred ei este ideea ca Bitcoin sa poata folosi ETF-uri pe piata cripto. În opinia lui Yaniv Feldman, ETF Bitcoin într-un sens generic este un fel de semnal pe care industria speră să îl vadă.

Altfel spus, oamenii care se tem în acest moment vor fi capabili să investească în condiții de siguranță încheiată. Pe măsură ce discuția s-a aprofundat, Ran Neu-Ner a întrebat dacă decizia SEC ar avea impact asupra pieței cripto.

eTORO: ETF nu va avea un impact major

Potrivit Fondatorului eToro, ETF nu va avea un impact mare asupra reținerii efective pe piață pe termen scurt. El crede că semnalul care ofera legitimitate Bitcoin [BTC] este important pentru oameni. Dar asta nu va influenta foarte mult evolutia trade-urilor.

Mai mult, el a declarat că dorește să vadă că oamenii înțeleg cum să dețină și să transfere Bitcoin. Schimbarea reală ar apărea atunci când investitorii dețin, de fapt, Bitcoin și îi păstrează custodia, în loc să meargă pe piețele tradiționale de infrastructură, a adăugat el.

Neu-Ner la întrebat pe Daniel dacă era cerința unui ETF pentru ca activul de bază să se dea de fapt undeva și dacă aceasta nu era diferența fundamentală dintre un ETF și un produs futures, de exemplu. La aceasta, Daniel Peled a afirmat că există unele ETF-uri care dețin active subadiacente, iar altele care dețin futures și este necesar ca acestea să fie susținute.

Cu toate acestea, în opinia lui, punctul interesant de discuție este securitatea activului digital. În opinia sa, o mulțime de oameni din industria cripto cred că dacă ei dețin cheia privată, ei devin siguri pe ceea ce detin. Pe de altă parte, CEO consideră că este foarte dificil din punct de vedere al securității să se obțină active digitale.

Viitorul cripto cu sau fara Bitcoin ETF

Yoni a explicat de asemenea motivul pentru care Coinbase este una dintre companiile rapide în spațiul cripto. El a declarat că Coinbase speră ca oamenii care cumpără și vând active digitale, sa fie pasionati de asta.

Referindu-se la banii instituționali, Ran Neu-Ner a spus multe. A vorbit despre comunitatea criptocurrency. El speră că ETF este podul care va permite instituțiilor să aducă bani în criptocurrency. Moshe Hogeg era încrezător în a afirma că în prezent nu există niciun procent semnificativ de bani instituționali în industria cripto. El a declarat că legitimizarea Bitcoin este foarte importantă din perspectivă psihologică.

ETORO: CARDANO SE PREGĂTEȘTE SĂ TREACĂ LA ZONA BLOCKCHAIN 3.0

eToro a publicat recent un raport detaliat privind cercetarea pieței despre ecosistemul  Cardano în noul blockchain. eToro este o rețea de tranzacționare socială și de investiții de vârf. Unele dintre subiectele discutate în raportul lui Mati Greenspan. Vorbim de un analist al pieței la eToro. Vorbim de istoria și dezvoltarea Cardano De cazurile de utilizare . De cadrul tehnic. Sau evoluțiile viitoare și analiza evaluării tokenului ADA.

ETORO VORBEȘTE DETALIAT DESPRE CARDANO ȘI VIITORUL ACESTEI CRIPTOMONEDE

Sursa: https://ambcrypto.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!