Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.49
-3.69%
2
XRP
XRP
$0.2892
-7.02%
3
Ethereum
Ethereum
$104.76
-8.94%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.16%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.41
-10.86%
7
Litecoin
Litecoin
$30.754
-6.53%
8
TRON
TRON
$0.026472
-9.06%
9
Stellar
Stellar
$0.087199
-10.24%
11
Cardano
Cardano
$0.038012
-8.40%
13
Monero
Monero
$43.530
-5.44%
14
IOTA
IOTA
$0.2512
-9.41%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Yoshitaka Kitao, CEO SBI Group: Vom utiliza si mai mult XRP in tranzactii si plati

Y

CEO-ul SBI Group, Yoshitaka Kitao, un consortiu bancar din Japonia,  a anunțat că firma a început deja discuțiile pentru a crea un proiect care utilizează mai mult  (XRP). „Am inceput deja discutii pentru a crea un proiect pentru a folosi XRP pentru R3.

Yoshitaka Kitao, CEO SBI Group: Vom utiliza si mai mult XRP in tranzactii si plati

R3 – Flagship-ul XRP in Asia

Folosind R3, XRP este folosit mai mult, „a spus Kitao. Grupul SBI este una dintre cele mai mari instituții financiare din Japonia, care dețin mai multe miliarde de dolari și care operează cu trei întreprinderi de bază în managementul activelor, al biotehnologiei și al serviciilor financiare.

De la crearea SBI Ripple Asia, un consorțiu format din peste 60 de bănci japoneze, grupul SBI a condus dezvoltarea și implementarea produselor bazate pe XRP în Asia. De ce R3? În mai 2017, grupul SBI a condus o rundă de finanțare de 107 milioane de dolari pentru R3CEV, cel mai mare consorțiu de blocuri din istoria industriei care a ridicat sute de milioane de dolari pentru a dezvolta rețele de blocuri de tip enterprise.

De atunci, pe parcursul ultimului an, Grupul SBI a colaborat cu R3 pentru a crea o varietate de sisteme bazate pe blocuri care să fie utilizate de conglomerate de mari dimensiuni. În luna aprilie a acestui an, SBI Bank LLC, o bancă importantă din Rusia, operată de grupul SBI, sa alăturat consorțiului R3 blockchain pentru a coopera cu sute de instituții financiare din cadrul consorțiilor în testarea produselor din blocuri.

XRP – viitorul tranzactiilor si platilor transfrontaliere la nivel global

„Considerăm că blocurile sunt nucleul inovației FinTech și lucrează la diferite măsuri atât în ​​Japonia, cât și în străinătate. Prin acest efort, credem ca putem contribui la progresul general „, a spus SBI Group la acea vreme.

Potrivit analiștilor locali care au acoperit Briefing-ul privind rezultatele financiare ale SBI, compania japoneză nu a lansat detalii suplimentare privind integrarea XRP în noul proiect pe care banca îl dezvoltă în prezent. Dar, având în vedere lansarea MoneyTap, o aplicație mobilă care utilizează rețeaua Ripple și în special XRP pentru a procesa tranzacțiile transfrontaliere, analiștii așteaptă SBI Group să introducă o platformă care utilizează pe larg XRP și care încurajează alte bănci din consorțiul R3, precum și SBI Ripple Asia să utilizeze XRP.

În urma unei serii de teste pilot reușite, mai mult de 61 de bănci japoneze sunt pregătite să utilizeze MoneyTap pentru a limita tranzacțiile de peste mări, reprezentând peste 80% din asssets și cota de piață din țară. Viziunea lui Ripple La începutul acestui an, într-un interviu acordat CNBC, CEO-ul Ripple, Brad Garlinghouse, a declarat că compania intenționează să aducă o duzină de bănci importante pe rețeaua de blocuri.

Viziunea lui Ripple

La începutul acestui an, într-un interviu acordat CNBC, CEO-ul Ripple, Brad Garlinghouse, a declarat că compania intenționează să aducă o duzină de bănci importante pe rețeaua de blocuri.

A fost un incredibil 2018 pentru noi. Acum înscriem o bancă la un contract de producție pe săptămână. Am anunțat că am semnat cea mai mare bancă din Kuweit, Banca Națională a Kuweitului, astfel încât [Ripple] continuă să creeze un impuls, iar dinamica este efectul rețelei. Mai mulți participanți, cu atât mai multă valoare în procesul de aderare. Așa că vedem cum se construiește acest impuls „, a spus Garlinghouse.

Lansarea MoneyTap și noul proiect al grupului SBI pentru a utiliza mai mult XRP ar putea susține viziunea pe termen mediu a Ripple de a integra XRP în infrastructura existentă a băncilor și a instituțiilor financiare.

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!