Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,423.77
-2.02%
2
XRP
XRP
$0.2890
-3.52%
3
Ethereum
Ethereum
$104.03
-4.29%
5
EOS
EOS
$2.216
-4.40%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.68
-4.84%
7
Litecoin
Litecoin
$30.479
-3.02%
8
TRON
TRON
$0.026282
-3.66%
9
Stellar
Stellar
$0.083855
-7.30%
11
Cardano
Cardano
$0.037303
-3.78%
13
Monero
Monero
$43.231
-2.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2521
-1.86%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Yoshitaka Kitao, CEO SBI Holding: Utilizarea Ripple (XRP) va deveni inevitabilă

Y

Conferința despre blockchain a Japoniei s-a dovedit a fi o binecuvântare pentru Ripple (XRP). Motivul? Președintele SBI Holding a declarat public că utilizarea Ripple (XRP) va deveni inevitabilă în viitorul apropiat.

Yoshitaka Kitao, CEO SBI Holding: Utilizarea Ripple (XRP) va deveni inevitabilă

El speră că XRP va deveni un standard mondial de criptocurrency și bani cu trecerea timpului. Acest lucru se datorează faptului că tot mai multe companii, întreprinderi, instituții financiare și bănci se alătură platformei sale pentru transferurile transfrontaliere.

Aici este relevant să menționăm că tranzacțiile globale durează 3 secunde pentru a finaliza operațiuni în blockchain-ul Ripple. Aceasta înseamnă că Ripple (XRP) revoluționează modalitățile de finalizare a tranzacțiilor globale.

Yoshitaka Kitao, CEO SBI Holding – față în față cu provocările prezentului

CEO-ul speră, de asemenea, că tehnologia blockchain-urilor va continua să crească și va optimiza sistemul financiar. El mai spune că eficiența și eficacitatea instrumentului Ripple (XRP) vor ajuta tranzacțiile globale să se finalizeze în câteva secunde.

Aici este important să menționăm că diferite produse Ripple (XRP) precum xCurrent și xRapid sunt eficiente în acest sens. xCurrent este adoptat de diverse companii și bănci pentru remitențe transfrontaliere.

Sursele oficiale Ripple spun că xRapid se poate dovedi a fi mai eficient în această privință. Acest lucru se datorează faptului că xRapid utilizează criptocurrency XRP pentru procesarea plățile globale.

RYAN ZAGONE DESPRE EFICIENța TRANZACțIILOR TRANSFRONTALIERE CU AJUTORUL XRP

Ryan Zagone, un alt director executiv de la Ripple, a participat, de asemenea, la o conferință.  Obiectivul principal al acestei conferințe a fost de a concepe căile de creștere a vitezei și a eficienței sistemului financiar. Ryan Zagone a favorizat, de asemenea, Ripple (XRP) în legătură cu alianțele de numerar, spunând că este o opțiune mai bună pentru procesarea plăților transfrontaliere.

De asemenea, țările G-20 și Banca Mondială păreau impresionate de inovația adusă de tehnologia blocului Ripple. Aici, este relevant să menționăm că Ripple (XRP) este a treia criptocurrency cea mai mare după limita de piață. În prezent, se tranzacționează în jurul valorii de 0,50 USD pe monedă.

Specialiștii sunt de părere că toate aceste speculații vor majora valoarea monedei Ripple (XRP) odată cu trecerea timpului.

CINE ESTE SBI?

Grupul SBI, denumit uneori Grup Strategic Business Innovator, este un grup de companii de servicii financiare cu sediul în Tokyo, Japonia. Afacerile și companiile grupului sunt deținute în principal la SBI Holdings. Grupul operează, de asemenea, școala SBI Graduate, o școală de afaceri și o fundație de caritate pentru copii. Grupul SBI a început în 1999 ca SoftBank Investment, ca o filială Softbank la acel moment.

SBI este listat pe prima secțiune a Bursei de Valori din Osaka și a Bursei de Valori din Tokyo. Din aprilie 2011, SBI Holdings a fost listat în Hong Kong sub formă protocol de depozit din Hong Kong (HDR) cu cod de stoc 6488.

DEZVOLTAREA ORGANICĂ A RIPPLE

Ripple a adăugat, de asemenea, Satoshi Citadel Industries (SCI) ca o sursă  adiacentă a XRP. Compania din urmă are sediul în Filipine și este o companie FinTech de pornire care construiește servicii și produse de tip Blockchain în scopul incluziunii financiare în Filipine. Compania își stabilește mai multe produse și servicii în blockchain pentru țară.

SCI se ocupă de procesarea plăților, remitențele internaționale, investițiile și plățile mobile de bani. Există în viitor posibilitatea unei aplicații mobile dezvoltată de SCI și cu ajutorul lui Ripple’s xCurrent, care va fi la fel de rapidă și eficientă ca și aplicația Santander din prezent.

Sursa: https://ripplecoinnews.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!