Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,310.01
-0.98%
2
Ethereum
Ethereum
$207.58
-1.65%
3
XRP
XRP
$0.3182
-0.28%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$426.41
-3.30%
5
EOS
EOS
$5.009
-1.27%
6
Stellar
Stellar
$0.2043
-2.82%
7
Litecoin
Litecoin
$52.974
-2.16%
9
Cardano
Cardano
$0.069816
2.48%
10
Monero
Monero
$108.73
-3.03%
12
IOTA
IOTA
$0.5194
-3.12%
13
TRON
TRON
$0.019377
0.01%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Youtube are primul cont care emite jetoane oferite de Bannex MediaToken

Y

Trendul canalului YouTube TechHives, dedicat divertismentului despre tehnologie pentru oamenii non-tech, a devenit primul cont YouTube cu token. Canalul a deschis un cont BANKEX MediaToken pentru a emite jetoane pentru a atrage contribuții din întreaga lume.

Youtube are primul cont care emite jetoane oferite de Bannex MediaToken

Ce ofera MediaToken?

MediaToken oferă contributorilor accesul deplin la toate valorile de performanță ale canalelor media sociale și oferă o analiză detaliată a contului. Inclusiv o raportare în timp real cu privire la like-uri, vizualizări, acțiuni sociale și alte date de trafic. Proprietarii de canale furnizează rapoarte despre cheltuielile și veniturile acestora.

Pe măsură ce canalele compatibile cu token-urile cresc și atrag agenții de publicitate, veniturile titularului de jetoane cresc. În schimb, bloggerii și proprietarii de canale media sociale primesc fondurile de care au nevoie pentru a-și dezvolta canalul. Modelul de finanțare MediaToken îndepărtează cererile de împrumut bancar, intermediari și taxe de finanțare ridicate și oferă securitate, procese simple automate și creștere rapidă.

Oportunități pentru YouTuberi

Mulți dintre voi, care se află în întreaga lume, se găsesc la un moment dat intr-un punct terminus. Mai ales după ce canalul lor a atins un anumit nivel de dezvoltare. Paginile produc conținut interesant, dar au nevoie de bani pentru a-și face canalele mai atractive. Pentru a stimula nivelurile abonaților. Pentru a atrage agenții de publicitate.

Nevoile lor sunt reale, de exemplu, o nouă cameră, cursuri video sau de fotografie, călătorii în locații pentru producția video și alte cheltuieli, Insă nevoile lor sunt adesea văzute de bănci ca fiind personale. În plus, băncile subestimează adesea proprietarii de canale media sociale de solvabilitate și resping cererile de împrumut.

Cum pot ajuta token-urile și tehnologia blockchain dezvoltarea comunităților din Youtube?

Cu MediaToken, canalele de social media au o șansă mai bună de a-și susține financiar proprietarii și contribuabilii. MediaToken este următorul pas în revoluția social media. Aici,  ideile creative și conținutul mare se pot muta de la un hobby la o sursă de venit.

Înainte de a se alătura echipei MediaToken, echipa TechHives s-a confruntat cu aceleași probleme. Echipa TechHives explorează subiecte de tip blockchain și cryptocurrency și prezintă recenzii video despre soluții tehnice descoperite în diferite domenii, cum ar fi fitness, educație, medicină și multe altele.

Tot conținutul este produs într-un mod pozitiv și ușor, încât chiar și noii early-adopters pot înțelege. Pot obține o imagine de ansamblu a diferitelor produse și calitatea lor și se pot simti confortabil în sfera tehnologică. TechHives actualizează săptămânal contentul și are aproape 3000 de abonați care așteaptă videoclipuri noi. Fiecare videoclip TechHives generează până la 285.000 de vizionări.

Desigur, echipa canalului dorește să crească abonații și să crească numărul de actualizări săptămânale fără a reduce calitatea conținutului său. Există și planuri de a lansa emisiuni noi. Vizionarea TechHives este suficient de promițătoare pentru a atrage oportunități de publicitate, dar canalul are nevoie de finanțare pentru a face următorul pas în dezvoltarea sa.

Crearea jetoanelor TechHives a trecut prin trei etape. În primul rând, contul YouTube TechHives a fost pus în blockchain. Apoi tehnologia de transformare in token-uri a prelucrat datele contului și a furnizat un model predictiv pentru volumul de finanțare pe care canalul îl poate atrage de la posesorii de jetoane potențiale. În cele din urmă, au fost emise jetoane și sunt disponibile pentru cumpărare de către colaboratori oriunde în lume.

Viitorul suna bine pentru zona de cripto si blockchain.

Sursa: https://ambcrypto.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Youtube are primul cont care emite jetoane oferite de Bannex MediaToken

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!