Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,431.47
1.22%
2
Ethereum
Ethereum
$211.07
0.36%
3
XRP
XRP
$0.3268
1.46%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$430.22
-0.92%
5
EOS
EOS
$5.246
2.96%
6
Stellar
Stellar
$0.2079
0.16%
7
Litecoin
Litecoin
$54.528
0.58%
9
Cardano
Cardano
$0.073167
6.26%
10
Monero
Monero
$111.21
-0.99%
12
IOTA
IOTA
$0.5341
0.26%
13
TRON
TRON
$0.019908
2.49%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Zac Cheaf, CEO Pundi X: Până în 2021 vor fi 100.000 de mașini cripto PoS în lume

Z

Zac Cheah, CEO la Pundi X, un producător și dezvoltator de mașini Crypto PoS (point-of-sale), a declarat că sectorul criptografiei globale va fi echipat cu mai mult de 100.000 de mașini crypto PoS până în 2021.

În următorii trei ani vor fi distribuite cel puțin 100.000 de mașini criptate PoS. În ultimele șase luni, comercianții au solicitat 25.000 de mașini cripto PoS de la Pundi X. ”

Zac Cheaf, CEO Pundi X: Până în 2021 vor fi 100.000 de mașini cripto PoS în lume

Istoria se scrie cu pasi mici

Președintele Starbucks, Howard Schwartz, spunea recent ca conglomeratele de miliarde de dolari în afara sectorului de criptare și finanțare sunt sceptice în prezent față de activele digitale, cum ar fi bitcoin și eter.

El a mai facut si alte declaratii.

„Eu personal cred că va exista doar câteva legi de încredere în monedele digitale în afara tehnologiei blockchain. Această legitimitate și încredere în ceea ce privește aplicarea consumatorilor vor trebui să fie legitimate de un mediu stabil, în care consumatorul are încredere în compania care furnizează tranzacția.”

Care este rolul unor masini PoS in zona de cryptocurrency

Prin crearea de mașini PoS care pot suporta atât criptomonede dar și metode de plată existente, cum ar fi tranzacțiile cu cărți de credit, Pundi X a rezolvat problema integrării criptocurrency.

Însă, volatilitatea și taxele mari rămân în continuare chestiuni cheie. Apariția unor monede stabile cum ar fi Tether, TrueUSD, CircleUSD și Basis le-a oferit comercianților o opțiune de a accepta active digitale a căror valoare este acoperită cu cea a dolarului american pentru a elimina volatilitatea.

În ceea ce privește taxele ridicate pentru criptomonede, majoritatea protocoalelor de blockchain publice, inclusiv Bitcoin și Ethereum, au înregistrat progrese semnificative în dezvoltarea soluțiilor de scalare în două straturi care sunt capabile să proceseze micro-tranzacții sau plăți extrem de mici, cu taxe aproape zero.

Prin urmare, pe termen mediu, primele două aspecte ale activelor digitale legate de volatilitate și taxe mari vor fi cel mai probabil rezolvate. Cheah a spus că mașinile Crypto PoS pot fi utile în regiuni precum Coreea de Sud și China, care au deja aproape 90% adoptarea cardurilor de credit și a aplicațiilor de plată mobile precum Alipay, Samsung Pay și KakaoPay.

Pundi XPOS acceptă aplicații mobile de plată. E compatibila inclusiv cu Alipay, Samsung Pay și WeChat Pay, facilitând în același timp plățile din cardurile emise de bancă. Dar, pur și simplu, sprijinirea criptomonedelor nu va fi suficientă. Motivul? Pentru ca e greu sa convingi comercianții. E greu sa ii faci să treacă de la infrastructura lor de plată existentă la mașinile criptografice PoS.

Cheah a remarcat faptul că produsul companiei depinde de convingerea că activele digitale vor deveni metoda de plată implicită a economiei globale pe termen lung.

EURS se alatura la suita de StableCoin – Tether, TrueUSD, CircleUSD

Malta, deja cunoscută ca ,,Paradisul Blockchain” lansează o criptomoneda stabilă, raportată la euro. Inițiativa aparține platformei de cryptocurrency, Statis. Proiectul se numește EURS și este fixat la paritate de 1:1 față de euro.

EURS își propune să răspundă unei cereri din ce în ce mai mari a investitorilor instituționali europeni față de criptomonede. Moneda stabilă va oferi un refugiu demn de încredere. Mai ales în perioadele excesive de volatilitate a pieței de criptare. O criptomoneda de tip StableCoin permite transferuri gratuite în afara lanțului de active prin intermediul unui blockchain.

EURS va fi disponibilă pentru cumpărare pe DSX de la Londra, începând cu luna august. Alte schimburi majore de criptomonede vor urma exemplul în lunile următoare, conform studiului STASIS.

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Zac Cheaf, CEO Pundi X: Până în 2021 vor fi 100.000 de mașini cripto PoS în lume

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!