Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,448.28
-2.51%
2
XRP
XRP
$0.2921
-3.51%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-4.32%
5
EOS
EOS
$2.246
-3.94%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.91
-7.06%
7
Litecoin
Litecoin
$30.967
-2.70%
8
TRON
TRON
$0.026873
-1.98%
9
Stellar
Stellar
$0.085418
-7.22%
11
Cardano
Cardano
$0.037980
-3.78%
13
Monero
Monero
$43.576
-4.09%
14
IOTA
IOTA
$0.2563
-1.38%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bilant: Ledger-ul XRP, 5 ani fără erori. Are închise 40 milioane de registre

B

Ledger-ul XRP a atins recent 40 de milioane de registre închise. Aceasta implică faptul că Ledger-ul funcționează de mai bine de 5 ani fără probleme.

Bilant: Ledger-ul XRP, 5 ani fără erori. Are închise 40 milioane de registre

XRP a revoluționat zona de blockchain și cryptocurrency

Ledgerul XRP închide un registru la fiecare 4 secunde. Asta înseamnă că rețeaua ajunge la un consens. Această viteză rapidă de închidere este cea care oferă XRP viteze rapide de decontare, deoarece rețeaua este actualizată la fiecare 4 secunde.

Rețeaua utilizează o metodă de atingere a consensului cunoscut sub numele de „Algoritm consensual bizantin”, cunoscut și sub numele de Protocolul Ripple. Algoritmul determină dacă tranzacția este legitimă prin evaluarea propunerilor de la un număr de „N” colegi din rețea. Dacă nodurile ajung la o concluzie comună, rețeaua recunoaște noua registru validat și o adaugă în rețea.

De asemenea, algoritmul nu necesită putere de calcul sau cantități mari de energie electrică, cum ar fi Bitcoin [BTC] sau Ethereum [ETH], pentru a ajunge la un consens de tip Proof-Of-Work. În schimb, rețeaua poate fi menținută în siguranță și poate fi rulată prin utilizarea unui minim de energie electrică.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că rețeaua poate trimite tranzacții la un cost foarte scăzut, ceea ce a determinat inovații precum XRP Tip Bot. Viteza rapidă a tranzacțiilor permite, de asemenea, laboratoarelor Ripple Labs să ofere un produs xRapid, care stabilește mișcarea valorii transfrontaliere în câteva minute.

Opinii, review-uri, pareri

Cum s-a văzut activitatea Ledger-ului XRP pe diferite platforme și forumuri.

„Tehnologia XRP a fost folosită de 40 de milioane de ori pentru a rezolva ordinele, așa cum o văd. Fără incident! 🙂 Amintiți-vă, codul universal SWIFT al băncilor admite că are o rată de eroare de 6% pe sistemul lor. Ledger-ul XRP în 40 de milioane de operațiuni a înregistrat 0% erori”  – emenel47

„Îmi place Ripple pentru că are cel mai rapid timp de decontare a oricărei tehnologii asemănătoare blockchain. Poate susține 1000 de tranzacții pe secundă, mai mult decât orice alte benchmark-uri publicate pentru tehnologia de tip blockchain.  Tranzacții de latență zero (la fel ca Dash și altele) cu caracteristica PayChan. ” – BleedUnicorn on Reddit.

„Cu puțin peste un an în urmă, pe data de 2017-05-24, am scris că #XRP Ledger avea cu succes registrul de 30.000.000. Astăzi, puțin peste un an mai târziu, registrul a ajuns la 40.000.000. Vreau să mulțumesc colegilor mei de la @Ripple și tuturor colaboratorilor externi care lucrează alături de noi. ” – Nick Bougalis, criptografer la Ripple.

O PLATFORMĂ DE EXCHANGE PE ZONA CRIPTO DIN AUSTRALIA ADOPTA XRP

Independent Reserve, primul schimb valutar de criptomonede din Australia, va adăuga suportul pentru  XRP și simbolul Ripple. Sistemul de rezervă Independent Exchange de la Sydney, bazat pe criptomonede, permite suportul pentru Ripple (XRP).

Ripple este cea de-a treia cea mai mare criptomonedă din lume, după capacitatea de penetrare a pieței, după Bitcoin și Ethereum. Odată cu lansarea tranzacționării pe 7 iulie, bursa oferă tranzacții atât către investitorii de retail, cât și prin intermediul clienților săi de schimb valutar și clienților instituționali, prin intermediul tranzacțiilor de tip over-the-counter.

Si BILL GATES a pariat pe Ripple (XRP)

Criptomoneda Ripple (XRP), datorita strategiei sale unice de piață, a atins un nivel ridicat de expansiune. După cum a explicat directorul executiv xSpring, Daniel Aranda, echipa sa a ales să se concentreze pe dezvoltarea unor soluții de plată mai bune. Ripple are pana la ora actuala 150 de parteneriate semnate în întreaga lume. Unul dintre aceste parteneriate este sustinut de Fundația lui Bill Gates înca din toamna lui 2017.

Fundația Bill Gates este un proiect umanitar care are ca scop îmbunătățirea standardelor de viață ale persoanelor din diferite țări. În acest drum spre bine, Fundația a colaborat cu Ripple pentru a-și folosi tehnologia și a lansa un software numit Mojaloop. Restul informatiilor aici!

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!