Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,475.76
-2.84%
2
XRP
XRP
$0.2960
-4.02%
3
Ethereum
Ethereum
$106.27
-5.94%
4
EOS
EOS
$2.264
-4.65%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.96
-8.45%
7
Litecoin
Litecoin
$31.107
-4.23%
8
TRON
TRON
$0.027124
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.087334
-8.84%
11
Cardano
Cardano
$0.038683
-5.89%
13
Monero
Monero
$43.778
-5.96%
14
IOTA
IOTA
$0.2590
-4.53%
Latest Crypto Fear & Greed Index

eTORO: Pentru Bitcoin, ETF-urile vor fi aprobate anul viitor

e

În timpul unui interviu la CNBC, pentru emisiunea Crypto Trader, Mati Greenspan, analist senior la eToro, a declarat că este puțin probabil să obțină un ETF Bitcoin [BTC] până la sfârșitul anului 2018. Cu toate acestea, este optimist în privința aprobării de către Bitcoin [BTC] primul trimestru al anului 2019.

eTORO: Pentru Bitcoin, ETF-urile vor fi aprobate anul viitor

eTORO despre Bitcoin si ETF

Mati a spus că motivul din spatele declarației se bazează pe o conversație pe care a avut-o cu un avocat pe Twitter. Potrivit avocatului, SEC are câteva perioade pe care le poate întârzia. Există trei perioade diferite pe care le pot pune îcu o anumită întârziere. De asemenea, avocatul afirmă că decizia finală ar fi probabil la jumatatea lui august 2018.

În plus, Mati vorbește despre acoperirea tuturor punctelor de pe lista de verificare pentru aprobarea de către SEC pentru următorul ETF. El a spus că până în trimestrul I al anului 2019, piața ar fi mult mai matură. Există o mulțime de early adopters care vin online, în special produsele VanEck. Produse care vizează investitorii instituționali. Dimensiunea minimă a contractului pentru ETF VanEck este de 25 BTC, care este de aproximativ 200.000 USD pe contract.

Mati despre ETF si VanEck

Mati consideră faptul că ETF-ul VanEck se adresează investitorilor instituționali care le-ar putea oferi o șansă mai bună pentru SEC. Faptul că ETF-urile sunt 100% asigurate este mult mai reconfortant pentru autoritățile de reglementare financiară, afirmă analistul. El a spus că, din moment ce ETF Winklevoss a fost respins deoarece se adresează investitorilor cu amănuntul, aceștia consideră că activitatea lor specifică este protejată de SEC.

Pe de altă parte, SEC consideră investitorii instituționali drept „băieți mari”. De ce? Deoarece aceștia sunt marii jucători. Greenspan a declarat că SEC consideră că pot lua propria decizie deoarece au banii și activele aflate în administrare.

Acesta este motivul pentru care SEC nu ar fi obligat să intre și să le protejeze. De asemenea, Mati a spus că ETF-ul Bitcoin ar putea fi un bun pentru piață, deoarece ar duce la pomparea banilor noi în piață.

BITCOIN are nevoie de lichiditate proaspata ca sa creasca

„Noua lichiditate pe piață este un lucru foarte bun și foarte sănătos pentru ecosistem. Nu cred că este cel mai important lucru din lume. Dar dacă ETF este aprobat, ceea ce se întâmplă cu prețul Bitcoin, cel mai probabil se va ridica … Nu ar trebui să existe factori negativi de la aprobarea unui ETF, înseamnă doar că vin bani noi. Nu va afecta piața în nici un fel. Din contra. Va ajuta „.

ETORO: CARDANO SE PREGĂTEȘTE SĂ TREACĂ LA ZONA BLOCKCHAIN 3.0

eToro a publicat recent un raport detaliat privind cercetarea pieței despre ecosistemul  Cardano în noul blockchain. eToro este o rețea de tranzacționare socială și de investiții de vârf.

Unele dintre subiectele discutate în raportul lui Mati Greenspan, analist al pieței la eToro, sunt istoria și dezvoltarea Cardano, cazurile de utilizare, cadrul tehnic, evoluțiile viitoare și analiza evaluării tokenului ADA.

În raport, Cardano este declarat ca un jucător important în a treia generație de tehnologie bloc, numită adesea Blockchain 3.0. Primele două generații, Blockchain 1.0 și 2.0, s-au concentrat pe Bitcoin și respectiv Ethereum.

De asemenea, s-a menționat că Cardano este conceput special pentru a servi sistemul financiar global pentru o mai bună accesibilitate și este preferat față de Ethereum pentru tranzacții sigure. Raportul a anunțat că un număr de companii farmaceutice au început să treacă la Cardano de la Ethereum.

Cardano este un pachet complet de progrese garantate de blockChain care include contracte inteligente, aplicații descentralizate [dApps] și plăți securizate. Astfel, Cardano poate fi utilizat pentru a îmbunătăți eficiența și securitatea în mai multe domenii, cum ar fi serviciile financiare, înregistrările oficiale, lanțul de aprovizionare, contabilitatea și dApps. Raportul explică cazul de utilizare al Cardano în fiecare din aceste sectoare. Material complet aici

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!