Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,403.88
0.70%
2
Ethereum
Ethereum
$209.20
-1.37%
3
XRP
XRP
$0.3224
-2.19%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$425.59
-2.46%
5
EOS
EOS
$5.200
1.34%
6
Stellar
Stellar
$0.2063
-1.09%
7
Litecoin
Litecoin
$53.755
-1.15%
9
Cardano
Cardano
$0.071992
3.88%
10
Monero
Monero
$111.75
0.07%
12
IOTA
IOTA
$0.5312
-0.90%
13
TRON
TRON
$0.019771
0.36%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Fanii Bitcoin din Ucraina vor să-i facă lui Satoshi statuie

F

Nu este o glumă. Fanii Bitcoin din Ucraina vor să îi facă statuie lui Satoshi Nakamoto. Și asta nu e tot. Cripto-Pasionatii vor să amplaseze statuia în locul unde a stat în ultimii 60 de ani statuia lui Lenin. Aceștia vor ca statuia să fie dintr-un material rezistent și să fie ridicată la Kiev și amplasată pe Bulevardul Shevchenko.

Fanii Bitcoin din Ucraina vor să-i facă lui Satoshi statuie

Cine și de ce a venit cu această idee?

Inițiativa a fost inaintată guvernului de un grup cunoscut sub numele de Republica Satoshi Nakamoto. Inițial, grupul intenționează să creeze un monument virtual care să poată fi vizualizat utilizând o aplicație atunci când dispozitivele mobile, cum ar fi smartphone-urile și tabletele, sunt îndreptate către un punct care va fi localizat prin realitate augmentată.

Aplicația mobilă va fi dezvoltată de compania de realitate virtuală Raccoon World. După monumentul virtual, grupul vrea să adreseze petiție și Administrației de Stat a orașului Kiev înainte de lansarea unei campanii de strângere de fonduri. În cazul în care administrația orașului refuză să permită plasarea statuii în locul preferat, va fi aleasă o altă locație.

Satoshi Nakamoto și povestea unei statui

Potrivit unuia dintre fondatorii Republicii Satoshi Nakamoto, Andriy Moroz, presupusul inventator al lui Bitcoin reprezintă viitorul, în timp ce Lenin simbolizează trecutul. „Monumentul lui Lenin era un simbol al ultimelor secole care trecuseră deja, lăsând sentimente conflictuale în inimile oamenilor. Satoshi și descentralizarea societății reprezintă o nouă eră și noi oportunități „, a declarat Moroz pentru Radio Europa Liberă,

Pe lângă construirea statuii lui Nakamoto, grupul are un plan ambițios de a achiziționa o insulă în care va fi înființată Orașul Satoshi Nakamoto. În plus, grupul își propune să înceapă un „bloc virtual-descentralizat-republică”.

Orice oraș din lume poate licita pentru a găzdui o statuie Nakamoto, câștigătorii fiind orașele care colectează cele mai mari sume de bani. Unele dintre orașele care se află deja în derulare includ Beijing, Dubai, New York și Tokyo.

Cea mai mare statuie a lui Nakamoto va fi, totuși, rezervată orașului Satoshi Nakamoto. Nu există nici un cuvânt despre cum vor arăta aceste statui – care sunt dedicate unei persoane sau unui grup a cărui identitate rămâne secretă.

VIITORUL SUNĂ BINE ÎN ISRAEL PENTRU BITCOIN

Itay Bracha, reprezentantul legal al Spot.IM, a declarat că salariul sau beneficiul plătit unui angajat este supus impozitării în Israel. Compania intenționează să deschidă un cont pe o platformă de cryptocurrency. Salariul lunar va fi convertit în bitcoin și trimis peste contul digital al angajatului.

Pentru a se asigura că valoarea exchange-ului nu are un impact negativ asupra situației, va fi calculată și folosită ca rată de schimb media valorii celei mai ridicate și cele mai scăzute BTC din ziua specificată. Cu toate acestea, personalul va avea opțiunea de a alege între banii Bitcoin sau nu. Ei vor avea chiar șansa de a primi jumătate din plată în BTC.

Angajații Spot.IM sunt mulțumiți de discuția cu patronatul. Procesul se află în curs de desfășurare. Ideea e simplă.  O astfel de conversie e benefică pentru angajați. Motivul? Taxele mari de conversie vor fi acoperite de companie. Pe lângă veniturile nete, fondurile de pensii sau alte beneficii nu vor fi transferate cu ajutorul unui bitcoin. Restul stirii aici.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Fanii Bitcoin din Ucraina vor să-i facă lui Satoshi statuie

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!