Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,473.97
-2.85%
2
XRP
XRP
$0.2957
-4.05%
3
Ethereum
Ethereum
$106.26
-5.86%
4
EOS
EOS
$2.260
-4.78%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.44
-8.79%
7
Litecoin
Litecoin
$31.111
-4.13%
8
TRON
TRON
$0.027145
-6.09%
9
Stellar
Stellar
$0.087296
-8.82%
11
Cardano
Cardano
$0.038594
-6.02%
13
Monero
Monero
$43.774
-5.92%
14
IOTA
IOTA
$0.2589
-4.31%
Latest Crypto Fear & Greed Index

RobinHood listeaza Ethereum Classic inaintea CoinBase. Cum raspunde piata?

R

Robinhood App, o aplicatie pentru iOS si Android de stock trading, anunta listarea in platforma a Ethereum Classic (ETC). Asta face ca ETC sa fie cea de-a șasea criptomoneda listată pe platforma de tranzacționare cripto. Platforma a fost lansată recent si deja are succes.

RobinHood listeaza Ethereum Classic inaintea CoinBase. Cum raspunde piata?

RobinHood este o companie de 5,6 miliarde de dolari

Robinhood, o companie de 5,6 miliarde de dolari, a prezentat recent noile update-uri ale platformei. Astfel a anuntat sprijin pentru ETC. Robinhood ofera investitorilor din statele americane eligibile posibilitatea de a deține ETC în portofolii. Si asta alături de investițiile lor tradiționale în acțiuni.

Robinhood a lansat tranzacția de tip criptocurrency pe o bază statală, deoarece obține licențele emitenților de bani pentru a funcționa în fiecare jurisdicție individuală. În prezent, serviciul este disponibil pentru investitori în 19 state, cel mai recent Iowa și Georgia.

RobinHood in context

Serviciul, care s-a lansat cu suport pentru bitcoin (BTC) și ethereum (ETH), a extins treptat și gama de active de criptare. În plus față de ETC, firma a înregistrat, în ultimele luni, și (BCH), Litecoin (LTC) și Dogecoin (DOGE). Utilizatorii pot adăuga și alte 10 monede pe lista de urmăriri, iar aceste token-uri vor fi probabil integrate în aplicație la o dată ulterioară.

Decizia Robinhood de a lista ETC vine dupa ce Coinbase, gigantul de brokeraj de cripto, a anuntat ca vrea sa extinda gama de criptomonede. Robinhood, concurent direct, trebuie să perturbe CoinBase dacă speră să-și facă serviciul fără comision platforma de alegere pentru cumpărătorii de criptomonede de vânzare cu amănuntul. Însă, în timp ce Coinbase a fost primul care a anunțat că intenționează să înscrie ETC, Robinhood a reușit să-l integreze deja in platforma.

RobinHood si CoinBase concurati de Voyager?

Robinhood, bazat pe protocolul Menlo Park, care a ridicat 363 milioane de dolari prin recenta serie de finanțare D, pare să construiască și un portofel de tip criptocurrency. Un serviciu pe care Coinbase îl oferă deja, Dar, din pacate, nu este disponibil în prezent prin intermediul platformei de tranzacționare Crypto Forex.

Ambele platforme, după cum a raportat CCN, se vor confrunta în curând cu o provocare de la o platformă de tranzacționare criptocurrency numită Voyager. Platforma este dezvoltată de un cadru de veterani de brokeraj și tehnologie de la firme precum E * Trade și Uber.  Voyager susține că va lansa o platforma cu 15 criptomonede.

COINBASE E PREGATIT SA ADOPTE XRP DAR IN ANUMITE CONDITII

Coinbase Custody a lansat o declarație în care detaliază procesul continuu de luare a unei decizii cu privire la noile active pentru stocare, în ceea ce a devenit un model pentru Coinbase recent.

Declarația apare pe blogul oficial Coinbase. Acolo se precizează că activele listate, inclusiv Ripple (XRP), Monero (XMR) și EOS, sunt luate în considerare numai pentru listări. Ele nu au nicio legătură momentancu produsele și serviciile legate de tranzacționare.

Coinbase Custody explorează adăugarea multor active existente și viitoare. Dar asta doar pentru stocare. Vom lucra pentru a le adăuga cât mai rapid și mai sigur posibil. În acest moment, nu am considerat încă aceste active pentru tranzacționare. Facem acest anunț pe plan intern la Coinbase și public. De ce? Pentru a rămâne transparenți cu clienții noștri. Mai ales cu privire la sprijinul pentru activele viitoare. ” 

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!