Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.31
-2.60%
2
XRP
XRP
$0.2943
-3.20%
3
Ethereum
Ethereum
$106.00
-4.36%
5
EOS
EOS
$2.248
-4.24%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.22
-7.07%
7
Litecoin
Litecoin
$31.021
-3.09%
8
TRON
TRON
$0.027085
-2.49%
9
Stellar
Stellar
$0.085798
-7.90%
11
Cardano
Cardano
$0.038281
-4.29%
13
Monero
Monero
$43.698
-4.74%
14
IOTA
IOTA
$0.2576
-2.05%
Latest Crypto Fear & Greed Index

XRP urmează să fie listat de Wirex Wallet. Ce se va întâmpla cu Ripple

X

Potrivit rapoartelor recente, Wirex Wallet examinează XRP. Platforma e interesată de XRP și vrea integrarea ei alături de alte criptomonede. Wirex este un furnizor de servicii care oferă portofele pentru criptomonede legate de serviciile Visa și Mastercard pentru o utilizare mai ușoară.

XRP urmează să fie listat de Wirex Wallet. Ce se va întâmpla cu Ripple

WIREX WALLET, SBI HOLDINGS ȘI XRP – Viitorul sună bine

Wirex Wallet a încheiat parteneriat cu gigantul bancar japonez SBI Holdings la sfârșitul anului trecut. Motivul? Cu scopul de a oferi un wallet pentru Bitcoin [BTC]. Ulterior WIREX și-a mărit portofoliul de criptocurrency pentru a crește adopția. Publicul japonez a avut deja o experiență stabilă cu Wirex și se spune că este „cei mai entuziaști susținători” ai serviciului.

„Clienții japonezi folosesc cardul de debit de criptocurrency susținut de VISA mai frecvent decât oriunde altundeva în lume. Ei merită curând un card denominat în Yen, iar noi îi vom livra. „Declarația îi aparține lui Pavel Mateev, CEO Wirex.

Grupul SBI Holdings – Unul dintre cei mai importanți susținători ai XRP

Grupul SBI are o viziune clară și o înțelegere aprofundată a blocurilor și criptomonedelor. Am fost selectivi în procesul de căutare a investitorului potrivit și găsirea celei mai bune potriviri este importantă pentru noi. Clienții noștri vor beneficia foarte mult de această colaborare. ” Declarația îi aparține lui Dmitry Lazarichev, co-fondator Wirex.

Grupul SBI, pe de altă parte, este unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Japonia. Ei au lansat recent un schimb de criptomonede susținut de ei, reprezentând mișcarea investitorilor instituționali în acest spațiu. CEO-ul lor, Yoshitaka Kitao, este cunoscut ca fiind un mare susținător al XRP.

Parteneriatul a venit după ce grupul SBI a investit 3 milioane de dolari în Wirex. Acest lucru ține cont de faptul că SBI Group dorește să-și „construiască expertiza în domeniul DLT și în domeniul criptocurrency”. O posibila introducere a XRP pe piata deja stabilita pentru Wirex in Japonia ar putea fi catapulta adoptarea monedei in mainstream, spun speculatorii.

SBI HOLDINGS a lansat platforma VCTRADE

Gigantul financiar japonez SBI Holdings a lansat în mod oficial platforma de tranzacționare pentru zona cripto numită VCTRADE. Desi platforma era operabilă încă de luna trecută, ea nu era publică. Altfel spus, după cum a raportat CoinDesk, serviciul de tranzacționare a fost disponibil numai pentru un grup de utilizatori selectați care s-au preînregistrat la platformă în octombrie anul trecut.

În cadrul lansării sale din iunie, VCTRADE a anunțat că va susține inițial tranzacționarea yenului japonez în pereche cu XRP.  Dovada nativă a prezenței protocolului Ripple s-a văzut de la început. Vorbim practic de o mișcare care se aliniază cu sprijinul mai extins al instituției pentru XRP în soluționarea blocului de frontieră transfrontalier.

Pe lângă pachetele XRP-yen japonez, platforma a adăugat perechi de tranzacționare bazate pe yen pentru cash bitcoin și bitcoin. Lansarea publică vine după aproape doi ani după ce SBI Holdings a anunțat pentru prima dată că va construi bursa în octombrie 2016. Platforma a primit o licență de operare de la supraveghetorul financiar al Japoniei, Agenția de Servicii Financiare, la sfârșitul anului trecut. Mai multe informații aici!

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!